Wij maken content die bij jou past

Krijg toegang tot je eigen online creatieve afdeling met honderden creatieven. Samen met deze afdeling maken we de content die jij nodig hebt.

Start nu

Voorbeelden

Hoe werkt het?

1. vertel ons wat je nodig hebt

Geef ons je input door middel van ons input formulier. Wij zorgen dat de briefing perfect aansluit op jouw strategie en vertaalt wat je nodig hebt. Wij helpen je content kalender het hele jaar zo gevarieerd mogelijk te vullen.

2. word verbonden met de beste creatieven

Zodra wij jouw input binnen hebben gaat de briefing online. Je krijgt toegang tot je eigen online creatieve afdeling met honderden creatieven. Je kan de opdracht bij iedereen neerleggen of je eigen favorieten samenstellen. In beide gevallen sta je versteld van de creativiteit.

3. kies de content die jij wilt hebben

Uit alle inzendingen kies jij degenen die het best bij je merk passen. Indien nodig kunnen we het samen met de creatief fine-tunen. De creatief krijgt zijn beloning en jij kan het direct inzetten, zo simpel is het.

Wil je direct kijken naar de mogelijkheden?

Start nu

Waarom brandfighters?

Wij geloven dat merken tegenwoordig een goede online presence moeten hebben. In plaats van één keer per jaar, moeten merken één keer per week met een goed verhaal naar buiten komen op verschillende platformen. Zo blijf je jouw doelgroep boeien. Wij voorkomen content stress en zorgen dat jouw kalender het hele jaar gevuld is.

De afgelopen jaren is de media industrie flink veranderd en hiermee ook de media consumptie. De vraag van de marketeer verandert mee: Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft bereiken? Kom met de juiste content op het juiste moment! Bij Brandfighters zorgen we ervoor dat je dit op een slimme manier kan doen, snel, efficient en low cost!

Via Brandfighters kunnen we in contact komen met creatief talen binnen onze doelgroep. Het Facebook kanaal biedt diversiteit en creativiteit waaruit we kunnen kiezen. De WIllem-Alexander inhaker was met ruim 16.000 like één van onze meest succesvolle Facebook-posts ooit!

Steffen Rieter
Senior Adviseur Online bij Hi

Briljant concept: na een briefing binnen no-time ontzettend veel ideeën en uitwerkingen. (En de grap is dat je alleen betaalt voor de posts die je gebruikt. Probeer dat maar eens bij een reclamebureau! ;-)) Meedenkend netwerk en oplettende fighters.

Hella de Weger
Marketeer Energiek

Door Brandfighters zijn we gekoppeld aan de juiste productiepartij met het juiste idee. Het resultaat is een pre-roll video die het Greetz gevoel op een juiste manier weergeeft en ook nog een converteert, net als de Facebook designs!

Marieke van der Heijden
marketing specialist Greetz

Deze merken gingen je voor

Wil je direct kijken naar de mogelijkheden?

Start nu

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bel naar: 020-308 03 95 of mail naar: info@brandfighters.nl

Sander van Wieringen
+316 12 938 754

Gezien in: