Wij maken content die bij jou past

Krijg toegang tot je eigen online creatieve afdeling met honderden creatieven. Samen met deze afdeling maken we de content die jij nodig hebt.

Voorbeelden

Hoe werkt het?

1. vertel ons wat je nodig hebt

We spreken af om te kijken naar jullie behoefte en stellen een gezamenlijke ambitie op. We adviseren welke soort opdrachten je hiervoor de komende tijd kunt uitzetten op ons platform.

2. word verbonden met de beste creatieven

We richten jouw online creatieve afdeling op waar alle of een selectie van de creatieven worden ingeschakeld. Je staat versteld van de creativiteit!

3. kies de content die jij wilt hebben

Uit alle inzendingen kies jij met de hulp van je Creativity Mananger de output die het beste bij je merk past. Samen met de creatief wordt deze gefinetuned en jij kan met deze output verder. De creatief wordt beloond en jij kan het direct gebruiken.

Wil je direct kijken naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Waarom brandfighters?

Wij geloven dat merken tegenwoordig iedere dag op ieder relevant moment met sterke content moet komen. Dit in-house of met een vast team bij een bureau oplossen, is bijna niet te doen. Sterker nog, wij geloven dat dit niet meer van deze tijd is en dat het beste idee niet per sé binnen de muren van een fancy reclame bureau ligt. De beste creatieven zijn bij ons aangemeld, en wij zorgen ervoor dat de beste ideeën terecht komen bij jouw merk.

Via Brandfighters kunnen we in contact komen met creatief talen binnen onze doelgroep. Het Facebook kanaal biedt diversiteit en creativiteit waaruit we kunnen kiezen. De WIllem-Alexander inhaker was met ruim 16.000 like één van onze meest succesvolle Facebook-posts ooit!

Steffen Rieter
Senior Adviseur Online bij Hi

Briljant concept: na een briefing binnen no-time ontzettend veel ideeën en uitwerkingen. (En de grap is dat je alleen betaalt voor de posts die je gebruikt. Probeer dat maar eens bij een reclamebureau! ;-)) Meedenkend netwerk en oplettende fighters.

Hella de Weger
Marketeer Energiek

Door Brandfighters zijn we gekoppeld aan de juiste productiepartij met het juiste idee. Het resultaat is een pre-roll video die het Greetz gevoel op een juiste manier weergeeft en ook nog een converteert, net als de Facebook designs!

Marieke van der Heijden
marketing specialist Greetz

Deze merken gingen je voor

Wil je direct kijken naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en wil je liever telefonisch contact?

Bel naar: 020-308 03 95

Sander van Wieringen
+316 12 938 754

Gezien in: