De aanvraag is succesvol verstuurd

Freelance art director Amsterdam

Freelance art directors in Amsterdam vind je hier!

Wij ontsluiten de creatieve sector voor je. Jij hebt een freelance art director nodig voor jouw merk, wij hebben ruim 7000 geregistreerde creatieven. Onder hen ook de beste freelance art directors. Zij werken aan opdrachten die door merken worden gelanceerd. Zo krijgen merken een veelheid aan mooie designs en concepten en freelance art directors de kans om hun kunnen te tonen!

Meld je aan voor werk aan als freelance art director in Amsterdam!

Schrijf je vandaag nog in op Brandfighters, want wij zijn hét platform voor de creatieve sector. Je vindt bij ons wekelijks nieuwe opdrachten, ook voor art directors. Als geregistreerd art director kan je je concepten insturen en wie weet kiest de opdrachtgever voor jouw idee! Zo bouw je makkelijk en snel aan een mooi portfolio en werk je voor merken waar je normaal gesproken niet zo 1-2-3 voor aan de slag zou kunnen.

Doe mee met opdrachten

Je hebt een freelance art director uit Amsterdam nodig voor jouw merk?

Hoe vind je een art director die past bij jouw merk? Je kan natuurlijk een aantal art director laten pitchen, maar wat nu als er tientallen art directors zouden reageren via ons platform? Lanceer jouw opdracht en pik die ideale art director eruit. Laat je inspireren door het werk van bureaus en andere specialisten. Je zult versteld staan van de hoeveelheid creativiteit die je via ons platform binnenkrijgt.

Zet een opdracht uit

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing