De aanvraag is succesvol verstuurd

Art director inhuren

Huur hier de beste art directors!

Je wil een freelance art director vinden. Maar hoe vind je nou precies een art director die bij jouw merk past? Via Brandfighters natuurlijk! Wij verbinden de beste art directors met jouw merk door opdrachten uit te schrijven. Je ontvangt werk van verschillende art directors door heel Nederland en vindt zodoende makkelijk en snel een art director die jouw merk begrijpt!

Wil je een freelance art director inhuren?

Schrijf een opdracht uit en vind dé freelance art director die past bij jouw merk. Jouw opdracht belandt linea recta in de mailbox van de art directors. Dat kunnen kleine en middelgrote bureaus zijn, maar ook zelfstandige filmmakers en zelfs studenten. Zij reageren op jouw opdracht met hun beste werk. Jij betaalt voor het werk dat je aanspreekt en krijgt zodoende het design waarnaar je zocht!

Zet een opdracht uit

Oneindig veel opdrachten voor art directors.

Ben jij een freelance art director en wil je graag meepitchen op te gekke opdrachten voor bekende merken? Schrijf je dan vandaag nog in op Brandfighters. Met 7000 creatieven en wekelijkse opdrachten van bekende merken zijn wij hét platform voor creatief Nederland. Als geregistreerd art director kan je reageren op te gekke opdrachten. En wie weet werk jij binnenkort voor merken waar je tot voor kort slechts van kon dromen!

Doe mee met opdrachten

Wat past het beste bij jou?

powerhouse
powerhouse

Creative powerhouse

Wij staan voor je klaar

  • 500 Fighters
  • 10 concepten per dag
Drop je briefing Meer over ons platform