De aanvraag is succesvol verstuurd

Beste Social Media Awards 2016

10 Jun door Brandfighters in News
De Beste Social Awards

Helemaal leuk, dat Eurovisiesongfestival. Linsay van der Linde knutselde vorig jaar een inhaker in elkaar voor Welkoop met veel bereik, reacties en likes. Score! Met haar post zijn we zelfs genomineerd voor de Beste Social Awards 2016. Ze vertelt graag meer over haar geniale woordgrap:

Hoe fan ben je van het songfestival?
Fan? Nee. Vind ik het vermaak? Ja. Enorm. Het gros van de deelnemende artiesten valt onder de noemer ‘kermisattractie’. Zo’n avond bestaat dan ook meestal uit bankhangen, popcorn en een flinke portie plaatsvervangende schaamte.

Hoe kwam je tot dit design? 
De outfit van Trijntje was destijds onze nummer één nationale zorg. Toen ik die ochtend tijdens mijn geroutineerde derde bakje koffie de reclame folders opensloeg, zag ik een overall voorbij komen. De denktank ontwaakte. De woordgrap was geboren. Et, voilà…

Hoe blij ben je dat we samen genomineerd zijn?
Super blij. Daar sta ik dan. Als Zeeuws prulleke, nog zonder diploma, tussen de Big Boys van het sociale media landschap. Uber blij natuurlijk! Ik zag dat zelfs RTL nieuws het item heeft opgepikt. Nu is mijn Oma écht trots. 

Hoe ga je zorgen dat er genoeg gestemd wordt?
Sharing is caring. Ik hoop via mijn eigen netwerk wat bereik te genereren. Ik kom immers uit een dorp. Hier voert mond-tot-mond reclame nog steeds de boventoon. Misschien komt er nog wel een geniale ingeving voorbij. Dat zien we dan wel.

Ook wij zijn natuurlijk apetrots! Help ons winnen door hier te stemmen. De winnaars worden bepaald door 50% van de publieksstemmen en 50% stemmen door de jury. Ohja, stemmen kan tot 1 juni. 

Trijntje

Meer weten hoe inhakers zoals deze bij Brandfighters tot stand komen? Lees dan meer over inhakers!