De aanvraag is succesvol verstuurd

BF Awards 2015

31 Dec door Brandfighters in News
BF Awards 2015
Gisteravond was legendary. Voor de allereerste keer organiseerden wij een Awardshow in Art Deli te Amsterdam. De BF Awards 2015 zijn uitgereikt aan creatieven en merken in Nederland die de afgelopen tijd de beste en meest creatieve content ontwikkelden.

BF Awards 2015
 De Awardshow stond geheel in het teken van onze creatieve community. Niet de merken, maar de creatieve breinen achter de ideeën zijn bij de BF Awards in de schijnwerpers gezet. Al het werk wat de afgelopen jaren door de creatieve community gemaakt is, is geëxposeerd op geheel eigen wijze.


De jury 
Om het genomineerde werk te beoordelen hebben we een gerenommeerde jury geregeld, bestaande uit Nils Adriaans, hoofdredacteur van creatie, Senior Industry Manager bij Google Hidde de Vries en creatief Robin Meekel van Red Urban. De winnaars zijn voor de helft bepaald door publiekstemmen en voor de helft door de stemmen van de vakjury. 
BF Awards 2015
Wie hebben er gewonnen? 
Onze creatieven zijn beloond voor de visuele posts, het conceptmatige denken, hilarische grappen en zeer gevatte en scherpe inhakers. De Awards zijn uitgereikt aan de volgende winnaars: 

1. Inhaak Fighter 
Winnaar: Nielsfv 
Niels is onze ‘koning der inhakers’. Met zijn creativiteit en scherpe photoshop skills heeft hij het afgelopen jaar tot nu toe de meeste designs verkocht. Creatief & scherp, dat is het werk van Niels. 

2. Design Fighter
Winnaar: MichaelM 
Met zijn designs weet Michael elke keer spot on visuals te maken voor Social. Michael is een ervaren creatief. Een designer om in de gaten te houden! 

3. Copy Fighter
Winnaar: Lotte den Toonder 
Gevatte copy nodig? Bel Lotte! Ze heeft niet alleen een vlijmscherpe pen, haar creatieve hersenkronkels gaan sneller dan het licht. Lotte studeert aan de WDKA in Rotterdam, is niet vies van een vleugje humor en heeft interesse in marketing en commerciële principes.

4. Beste Newbie 
Winnaar: Draadlok 
Eric is als nieuwkomer zeer betrokken bij Brandfighters. Met winnende designs voor NS, HEMA en Reaal is hij een gedreven creatief, die zijn creativiteit graag tentoonstelt. 

5. Categorie concept 
Winnaar: Salventius 
Niels is een kunstenaar met het maken van de vertaalslag van een idee naar een uitgewerkt concept. Naar eigen zeggen ligt zijn specialisme bij concepting en wij kunnen dat beamen.

6. Categorie Video Fighters 
Winnaar: Amstelworks 
Voor een professionele videoproductie, commercial of tv-reclame, viral en (bijna) iedere andere vorm van videoproductie is Amstelworks de terechte winnaar. 

7. De leukste klant om voor te werken 
De creatieve community kon zelf haar stem uitbrengen op de leukste klant om voor te werken. Wie zet de leukste opdrachten uit? Wie geeft het snelst feedback en denk met je mee? De creative community liet van zich horen en stemde massaal op Reaal. 

Gefeliciteerd! Zonder jullie geen Brandfighters. Alle foto's en de aftermovie van de avond zien? Kijk dan hier