De aanvraag is succesvol verstuurd

Brandfighters werkt met contentteams

10 Mrt door Brandfighters in BF
Header

Sinds kort is er het een en ander veranderd in de manier van werken van Brandfighters. Waar we nog steeds in geloven is een nieuwe manier van werken en de kracht van een grote groep creatieven die met je meedenkt. 

Door met ons samen te werken krijg je toegang tot meer dan 900 multidisciplinaire creatieven. Maar door het een en ander beter te organiseren en de creatieven die zich bij ons aanmelden beter te leren kennen, kunnen we nu een mooie match maken tussen wat jouw merk zoekt en wat onze creatieven te bieden hebben. De creatieven die voor jou aan de slag gaan voegen we samen in een contentteam.

Eenmaal gematched aan jouw merk, gaat het contentteam in een gepersonaliseerde omgeving aan de slag om de allerbeste ideeën en content te generen. Voor elke briefing, of je nu een geïntegreerde campagne, video of concept nodig hebt: ons platform biedt jou de creative power die je zoekt. 


Screening
Wij werken alleen met de allerbeste creatieven. Per week krijgen we gemiddeld 35 aanmeldingen binnen. Maar niet iedereen krijgt toegang tot jouw briefing of challenge. Onze creatieve directie beoordeelt iedere nieuwe aanmelding. Er wordt gekeken naar het portfolio en de skills van de creatief. Voldoende kwaliteit? De creatief krijgt dan toegang tot ons platform en kan direct aan de slag met opdrachten waar hij of zij voor uitgenodigd is of kan zelf pitchen op een contentteam dat hem aanspreekt met een proactief idee.


Matchen 
Brandfighters geeft merken de unieke mogelijkheid een eigen contentteam samen te stellen. Binnen no time matchen wij de juiste creatieven aan het juiste merk. Dit doen wij omdat we ook echt hebben gezien dat die match cruciaal is voor de uiteindelijke output. De creatief die het bij het ene contentteam wel goed doet, kan bij een ander contentteam minder passen. Bovendien heeft de een skills die de ander niet nodig heeft. Zo creëer je een eigen team en selecteer je copywriters, designers en/of concepters die bij je passen en voor jou aan de slag gaan. 

Ben je op zoek naar specifiek creatief talent uit onze community? Of wil je een opdracht uitzetten op ons platform? Neem dan contact met ons op!