De aanvraag is succesvol verstuurd

Coming up! Hoe zet je je merk in met Valentijnsdag?

25 Dec door Brandfighters in Inspiration
Coming up! Hoe zet je je merk in met Valentijnsdag?

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Hoe breng jij jouw merk onder de aandacht bij je doelgroep? Brandfighters zet een handjevol van de leukste activaties op een rijtje om je te inspireren.


Teleflora’s ‘What is love?’
Teleflora is een bloemen bezorgservice. In hun Valentijnscommercial van vorig jaar stellen zij de vraag: What is love? Verschillende koppels geven antwoord door te vertellen wat zij voelen. In deze tranentrekker claimt Teleflora heel subtiel de liefde zonder teveel de nadruk op de verkoop te leggen. De commercial is onderdeel van een grotere campagne waarin Teleflora een service aanbiedt aan klanten om de beste liefdesboodschap te schrijven.


Tesco ‘Basket Dating’
Tesco, de Britse supermarktketen, maakte vorig jaar een video waarin mensen elkaar ontmoeten en in gesprek geraken op basis van de inhoud van hun boodschappenmandje. Tesco laat hiermee zien dat je de ware niet per se in een nachtclub/kroeg hoeft te ontmoeten, maar gewoon in de supermarkt. Net als Teleflora legt Tesco de nadruk niet op sales maar op de emotie rondom Valentijnsdag.

Anthon Berg ‘The Valentine Experiment’
Chocoladefabrikant Anthon Berg levert het bewijs dat je gelukkiger wordt als je Valentijnsdag viert. Veel mannen vinden het maar niks maar in The Valentine Experiment laat bloedonderzoek zien dat het vieren van Valentijnsdag wel degelijk een verschil maakt. De chocolatier geeft de consument bewijs van effect en vervolgens subtiel dat je dit effect kan bewerkstelligen met hun product.

Boursin ‘Cheesy Love Notes’
Voor Boursin creëerde Brandfighters vorig jaar een creatieve online activatie. Op de website cheesylovenotes.nl konden bezoekers zowel online als offline een kaartje naar hun geliefde versturen met een cheesy boodschap erop. Doel was de groei van naamsbekendheid en meer connectie met het merk Boursin. Lees hier de hele case van Boursin
Inhaakmomentje! 

Boursin Cheesy lovenotes
Hoe is jouw merk met Valentijnsdag zichtbaar? Brandfighters denkt graag met je mee. Onze inhaker voor de HEMA leverde bijvoorbeeld meer dan 3.200 duimpjes op en werd de post meer dan 316 keer gedeeld. Lovely viral! 

HEMA inhakerWil je meer weten over hoe wij inhakers toepassen in je contentstrategie? Lees dan meer over inhakers.

Of zet nu een concept opdracht uit op ons platform en ontvang binnen no time 5 creatieve concepten / designs om jouw merk op te laten vallen op social media!