De aanvraag is succesvol verstuurd

MEET: Account Manager Emma

14 Sep door Brandfighters in BF
Emmah
Benieuwd wie er achter het Brandfighters team zitten? En waarom werken bij Brandfighters zo ontzettend tof is? Ontmoet Emma, onze Account Manager. Ze vertelt alle ins & outs van haar droombaan! 


Waar kom je vandaan? 
Ik ben opgegroeid in een niet nader te noemen Goois dorpje, waar ik op mijn achttiende gillend vandaan bent gerend. Ik ben naar Utrecht gegaan om te studeren, maar heb daar met name genoten van alles rondom studeren en waardevolle vriendschappen opgedaan. Ik woon inmiddels alweer een jaar of 4 in Amsterdam, waar ik mijn studie Pedagogische wetenschappen heb afgerond en als creatief Projectmanager bij Brandfighters ben komen te werken.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen? 
Ik had een enorme drang om te werken. Om praktisch bezig te zijn en te investeren in de toekomst. Eigenlijk moest ik nog mijn master afmaken, maar ik had niet het gevoel dat een master mij daar 1,2,3 in verder ging helpen. Ik heb toen besloten om de master on hold te zetten en een stage te gaan lopen in de tussentijd. Ik dacht dat ik na een half jaar werken wel weer toe zou zijn aan de vrijheid van studeren, maar niets bleek minder waar. Ik ben nooit meer weggegaan bij Brandfighters en heb echt mijn droombaan te pakken!

Daily Day bij Brandfighters? 
Als ik ’s ochtends binnen kom check ik allereerst mijn mail en wat de gang van zaken is op ons online platform. Op het platform zetten we opdrachten en pitches uit, feedbacken we binnenkomend werk, stellen we werk voor aan de klanten en wijzen we winnaars binnen de opdrachten aan. Vervolgens pak ik een cappuccino en gaan we met z’n allen de week doornemen. Ook moet ik nog even wat researchen voor een videoproject waar ik mee bezig ben en een productie inplannen met verschillende partijen. Dan moet ik snel naar een nieuwe klant om de creatieve voorstellen die we ontwikkeld hebben te presenteren samen met mijn collega Mark. Dan is de dag alweer voorbij!

Vetste project / productie ever? 
Toen ik nog in mijn stageperiode zat, mocht ik helpen met de productie van #de Battle. Een productie waarbij Do en Lange Frans liftend door Nederland gingen om mobielvrije kilometers te sparen. De hele dag werd de actie gevolgd en uitgezonden door radio 538. Het was een hele uitdagende productie omdat het niet te plannen was. Zij moesten echt gaan liften en wisten dus ook niet waar ze naartoe zouden meeliften. Ondanks dat was het een onwijs succesvolle productie geworden omdat iedereen er volledig voor ging en het heel erg naar zijn zin had. Bekijk de case over deze productie.

Wat maakt werken bij Brandfighters uniek? 
Brandfighters biedt echt de gelegenheid om er achter te komen waar je eigen kracht ligt en dat te gebruiken in je werk. Wij hebben niet super vastomlijnde functies, waardoor je precies dat naar je toe kan trekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Zo ligt mijn grootste focus op het leiden van projecten van A tot Z, maar hou ik mij ook bezig met het accountmanagement, denk ik mee met creatie en zoek ik naar leuke nieuwe klanten om mee te werken!

Staan er nog spannende dingen bij jou op de planning?
Ja! We zijn nu bezig met een tv-commercial wat echt wel een droom van mij is! Daarnaast zijn eigenlijk alle projecten die ik doe super leuk en uiteenlopend

Wat doe je het allerliefste naast werken? 
Ik ben sinds een half jaar begonnen met kitesurfen wat ik waanzinnig vind! Ik ben het nog echt aan het leren, maar hoe meer ik oefen des te groter is de kick als het dan lukt. Ik heb ook sinds kort mijn eigen set met kitespullen dus ik wil ieder moment dat het even kan het water op! Ook vind ik het heerlijk om met mijn hondje Koos te lopen!

Emmah