De aanvraag is succesvol verstuurd

De dag van Fleur bij BF

2 Mei door Brandfighters in BF
Fleur

Meet Fleur, de Digital Campaign Producer van Brandfighters. Fleur zet zich in om het beste uit de digital content voor onze klanten te halen. Ze vliegt van hot naar her en is constant bezig met het bedenken en produceren van content. Ze vertelt je graag meer over haar dag bij Brandfighters.

Vertel, hoe kom je bij Brandfighters terecht? 
Ik ben dus Fleur. Ik kom uit Waddinxveen, de woonplaats van de legendarische George Baker. Una Paloma Blanca, baby! Vanuit dit pittoreske plaatsje heb ik mijn weg naar de grote stad gevonden, waar ik al een aantal jaar werk in de wereld van contentmarketing. Sinds januari produceer ik bij Brandfighters als Digital Campaign Producer digital content voor diverse merken. Van een shareable GIF (met of zonder katten) tot social video. Daarnaast ben ik ook een beetje de Brandfighters nerd, want ik weet graag alles over content en reclame.

Case Dirk Valentijn

Hoe ziet jouw dag bij Brandfighters eruit?
Ik start mijn dag met het opzetten van lekkere muziek en een cappuccino met perfecte schuimlaag. Een goed begin is het halve werk natuurlijk. Daarna ga ik over van het briefen van creatieven tot het brainstormen over een contentstrategie en sluit ik af met een ritje naar een klant in Rotterdam. Tussendoor check ik nog wat blogs voor het laatste nieuws in contentland en maak ik een callsheet voor de videoproductie van volgende week. Mijn dag bij Brandfighters is nooit hetzelfde, maar alles wat ik doe heeft in ieder geval één doel: toffe content maken.

Waar krijg jij energie van?
Ik krijg energie van content waar niet alleen de klant gelukkig van wordt, maar ook de consument. Van grappige 1 april-video’s tot how-to content die klanten helpt vervelende issues op te lossen. Maar ook mijn collega’s, ons toffe kantoor in hartje Amsterdam én natuurlijk de beerpong vrijmibo’s zorgen ervoor dat ik een happy BF producer ben!

Foto bts cortina

Wat doe je als je niet bij Brandfighters bent?
‘s Avonds probeer ik mezelf vooral naar de sportschool te schoppen, waar ik het overigens heel leuk vind als ik er eenmaal ben ;). Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker uitgebreid te koken voor vrienden, een dansje te wagen op een festival of een goed boek te lezen.

Vetste project / productie bij Brandfighters so far?
Een inhakende videoproductie voor Cortina, waarmee we half Nederland hebben laten denken dat er een e-bike voor kids op de markt kwam. Hij ging veel te hard, 25km/h haha! Super leuk om een productie te doen met kinderen, en te werken aan een grote 1 april-grap die zelfs geheim was voor de werknemers van Cortina! Wil je meer weten over hoe inhakers en inhakende activaties tot stand komen? Lees dan meer over inhakers.

Toffe dingen in het vooruitzicht?
Heel veel! Van mooie foodvideo’s tot een contentstrategie voor de introductie van een merk op social. Social never sleeps :) Ik ben trouwens op zoek naar een nieuwe producer collega, you in? 

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing