De aanvraag is succesvol verstuurd

De Beste Social Media Awards 2017

10 Mei door Brandfighters in Fighter
Linsay

Deels door de samenwerking met Brandfighters, deels door haar huidige werkgever Scooperz. Linsay is genomineerd voor talent van het jaar voor de Beste Social Awards! “Zonder jullie had ik hier natuurlijk nooit kunnen staan”, vertelt Linsay. Maar niet alleen BFF-er Linsay is genomineerd, freelance creative Art director Richard van Horssen ook! 

Super nice, vertel: 
Halverwege april kwam het bericht dat er weer werken ingezonden konden worden voor de komende editie van de Beste Social Awards. Naast de klassiekers als ‘beste inhaker’ en ‘beste webcare’ waren er wat nieuwe categorieën aan toegevoegd, waaronder ‘beste talent’. Dan denk je natuurlijk , ‘goh, wat nou als…’. Maar je gaat jezelf niet zomaar insturen. Althans. Mijn ego reikt niet zó ver. Op herhaaldelijk aandringen van mijn collega’s bij social media bureau Scooperz heb ik me er dan toch aan gewaagd. (Last-minute wel, want slechts twee minuten voor de deadline had ik het boekwerk compleet) 

Op welk werk ben je trots? 
Voor de hand liggend antwoord wellicht, maar dat is toch echt de inhaker van Welkoop. Ik ben van mening dat je een goede creatief nodig hebt om bekende (A-)merken te voorzien van leuke social content. Maar om relatief nieuwe of minder top-of-mind merken likable te maken op social, heb je een écht goede creatief nodig. Ik denk dat het broekpak hiervan een mooi voorbeeld is.

Inhaker Welkoop

Tip voor onze community? 
Een notitieboekje kopen en deze ten alle tijden in een straal van 1 meter bij je houden. Echt waar. Mijn meest geniale ingevingen ontstaan vaak tijdens informele momenten. Op de koffie bij oma of tijdens het online windowshoppen, je kunt het zo gek niet bedenken. Even ter illustratie: ik schets ongeveer een A5 Moleskin boekje per maand vol. Voornamelijk met een hoop onleesbare meuk. Maar hé, het heeft me inmiddels een portfolio opgeleverd waarmee ik kans maak op ‘beste talent’ van 2017. Daar teken ik voor!

En, hoe kunnen we ervoor zorgen dat je gaat winnen? 
Dit keer geen 'stem-op-mij-verzoekjes'!  Het wordt volledig beoordeeld door een vakjury. Fijn hè? Vind ik van wel. 8 juni zijn de uitslagen, je kunt hier kaarten kopen!

Wil je meer weten over hoe inhakers bij Brandfighters tot stand komen? Lees dan meer over inhakers!

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing