De aanvraag is succesvol verstuurd

De paasbeste inhakers

17 Apr door Brandfighters in Inspiration
Paas inhakers BF

Afgelopen weekend was het Pasen en dat hebben we geweten ook! Via onze community hebben we meerdere opdrachten voor Paas-inhakers uitgezet. En daar kwamen een aantal leuke inhakers uit!

Welkoop

Voor Welkoop maken we al een tijdje content en inhakers. Ook deze Pasen hebben wij een inhaker laten maken door onze community. Door de juiste koppeling van de feestdag en een product, paste de inhaker perfect bij Welkoop.

Welkoop Pasen inhaker

NS International
Ook voor NS International maken we al een tijdje inhakers. Zo ook afgelopen Pasen. De post gaat over een van de plekken waar NS International je naar toe kan brengen. Door foto van de locatie waar NS International je kan brengen iets aan te passen, past de inhaker perfect bij Pasen en het merk.

NS International Pasen Inhakers

Route Mobiel
Een ander merk waar we content voor maken, is Route Mobiel. Afgelopen Pasen haakten we in met deze post. Door de meubelboulevard te vergelijken met een hazenpad, en vervolgens hazen in auto’s te zetten, sloot deze inhaker perfect aan op de brieving die wij ontvingen.

Route Mobiel Pasen inhaker

Univé
Voor Univé maken we verschillende inhakers. Deze inhaker voor Pasen zorgt voor interactie, de mensen die de post zien, worden namelijk getriggerd om langer naar de post te kijken en vervolgens aan te geven hoeveel eitjes zij nog zien.

Univé Pasen inhaker

Nederlandse Spoorwegen
Ook voor NS maken we verschillende inhakers. Afgelopen Pasen kwam deze tot stand. Door de woordgrap, past de post zowel bij het merk als bij de feestdag.

NS Pasen inhaker

Reaal
Voor Reaal maken we elke vrijdag een post met een spreuk. Afgelopen vrijdag was natuurlijk het moment om in te haken op Pasen. En dat deden we ook. In deze post over het paasweekend zat namelijk de perfect woordgrap.

Reaal Pasen Inhaker

Ben je opzoek naar inhakers voor de social mediakanalen van je merk en wil je meer weten over hoe inhakers bij Brandfighters tot stand komen? Lees dan meer over inhakers!