De aanvraag is succesvol verstuurd

Winnaar Heineken x EYE

14 Mrt door Brandfighters in Fighter
Winnaar V2.jpg

Fighter Marleen deed mee aan de designchallenge van Heineken en het EYE museum. Met succes, want haar design was als een van de winnaars uit de bus gekomen. Cheers, drink to that! 

Vertel, waarom heb je meegedaan aan de challenge? 
Ik vond het met name een leuke uitdaging om me in de twee verschillende merken; Heineken en EYE te verdiepen en deze te laten samenvloeien in een geïntegreerd ontwerp. En, een eigen bierflesje ontwerpen stond stiekem op mijn bucketlist, dus die kan ik doorstrepen ;-) 

Wat is het bijzondere aan jouw design? 
Ik vond het erg interessant om het gevelpatroon van het EYE museum uit te pluizen en vind dat dit goed is gelukt.  Zo'n gevel-puzzel ligt ook wel aardig in mijn straatje, want ik ben architect. Van vrienden heb ik begrepen dat het flesje er door het kleurgebruik ook uitziet alsof het zo ijskoud uit de koeling komt.

Heineken Fles

Heb je leuke reacties uit je omgeving gehad? 
Alleen maar! Iedereen heeft enthousiast geholpen met stemmen. Ik krijg vaak de vraag of- en waar de flesjes nu te koop zijn en of zo'n 'eigen' biertje nou stiekem lekkerder smaakt! 

Staan er nog andere leuke projecten op je agenda? 
Koningsdag en de start van de lente staan zeker in m'n agenda: op het platform van Brandfighters staan weer leuke inhaak-mogelijkheden waar ik zeker aan mee ga doen!

En, hoe smaakte het biertje? Of bewaar je het flesje als collectors item? 
Van de 5 flesjes die ik cadeau heb gekregen, heb ik er 4 weggegeven aan vrienden en m'n ouders.  Er staat er nog 1 trots op de plank in de keuken. Die mag voorlopig niet open ;-) 

 Wil je meer weten over hoe wij deze design opdracht uitrolden? Bekijk de case van Heineken en Eye.