De aanvraag is succesvol verstuurd

Hoe FBTO inhaakt op 'Zondag met Lubach'

18 Okt door Brandfighters in Inspiration
ArjenLubach

Het enige TV-moment waarvoor wij onze Netflix even pauzeren: Zondag met Lubach. Dit satirische programma van Arjen Lubach bespreekt elke zondag actualiteiten met humoristische beeldfragmenten als gevolg. Na de aflevering over alternatieve geneeswijzen, zagen wij met FBTO de perfecte gelegenheid om in te haken. Benieuwd hoe? 


Alternatieve geneeswijzen…

Lubach geeft in deze uitzending zijn uitgesproken mening over alternatieve geneeswijzen. Er komt aan bod dat deze vaak samen met reguliere geneeswijzen in het zorgverzekeringspakket zitten. Denk aan reïncarnatietherapie en craniosacraaltherapie (… hebben wij ook nog nooit van gehoord). Ja, en voor deze ‘onbewezen ideetjes’ wil hij natuurlijk niet betalen. 


Maar bij FBTO kies je gelukkig zelf! 

Een perfect inhaakmoment, want je kiest bij FBTO zelf wat je nou wel of niet wilt meeverzekeren. Zo betaal je niet voor iets wat je niet nodig hebt. De module alternatieve geneeswijzen zet je gemakkelijk uit als je hier geen behoefte aan hebt. Met deze insteek hebben wij een opdracht uitgezet op ons platform en gingen er meteen creatieven mee aan de slag. Binnen een dag stond de volgende inhaker live! 

FBTO-visual

Zie jij wel wat in onze creative power en wil je ook inhaken met je merk op actuele, relevante gebeurtenissen? De koffie staat klaar!