De aanvraag is succesvol verstuurd

Zo haak je in met je merk tijdens Pasen

14 Apr door Brandfighters in Inspiration
TGIF: Pasen inhaken

Elke vrijdag geven wij je een energy-boost. We luiden het weekend in met een leerzame TGIF door trends te bespreken en voorbeelden te geven. Dit weekend is het Pasen en daarom zetten we deze week de leukste Paas inhakers voor je op een rij. 

Hotel Chocolat: The Beau Bunny
Hotel Chocolat is een Britse chocolatier. Een aantal jaar geleden gaven ze de paashaas een make-over. De nieuwe paashaas, The Beau Bunny, ging van winkel naar winkel om met winkelend publiek op de foto te gaan. Daarna bezocht hij zelfs nog een aantal andere landen. Het resultaat van deze inhaker? Veel foto’s op social media van publiek dat met de haas op de foto was gegaan.


Mark & Spencers: Easter Adventures in chocolate
In deze korte tv-commercial laat de Britse winkelketen zien hoe je je paaseieren ook kan versieren. De video gaat over de exclusieve paascollectie die Mark & Spencers verkocht. De beelden zijn professioneel en laten het water in je mond lopen. Want wie krijgt er geen zin in chocolade na het zien van deze commercial?


Dr. Oetker: Chocolate Bunny
Dr. Oetker haakte afgelopen jaar wel op een hele bijzondere manier in op Pasen. Ze plaatsen namelijk een eetbare instalatie van een haas in Londen. Mensen konden met de instalatie op de foto, maar mochten geen hap nemen. Wel deelde Dr. Oetker cupcakes en cupcakerecepten uit, zodat bezoekers zelf ook aan de slag konden. Een echte inhaker die tot leven is gekomen!


M&M’s: Mall Bunny
In deze korte video van M&M’s draait het niet om de paashaas of om paaseieren, maar natuurlijk om de M&M’s zelf. De video sluit erg goed aan op de video’s die we gewend zijn van M&M’s, met de levende rode en gele M&M. En door aan het einde van de video een grappige twist te doen, zorgt M&M’s er ook nog voor dat de video deelbaar is.


Super Neto: True Easter Bunny
In deze schattige video van Super Neto, laat de Duitse supermarktketen zien hoe de paashaas is ontstaan. De video speelt in op de best aparte traditie van de mens. Want waar komen die chocolade eieren vandaan? Daarnaast speelt de video in op emotie. De paashaas is namelijk anders dan alle andere dieren en ieder mens kan zichzelf wel herkennen in deze situatie. De video overall heeft een feel good factor, omdat het uiteindelijk helemaal goed komt met de paashaas.


Ook benieuwd naar hoe wij inhakende video-opdrachten uitrollen? Bekijk dan onze case voor Dirk! Of wil je meer weten over hoe wij inhakers gebruiken in een contentstrategie? Lees dan meer over inhakers.

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing