De aanvraag is succesvol verstuurd

Inspireren met je campagne

19 Mei door Brandfighters in Inspiration
TGIF: inspiration v2

Elke vrijdag geven we je een energy-boost. We luiden het weekend in met een leerzame TGIF door trends te bespreken en voorbeelden te geven. Deze week zetten we vier inspirerende campagnes voor je op rij.

MONOPRIX: Label of Love

In deze video van Monoprix maakt een jongen gebruik van de beroemde en vooral grappige labels op producten uit de supermarkt om een meisje voor zich te winnen. De video bewijst wat je allemaal kan vertellen met een video, zonder een persoon iets te laten zeggen. Sterke beelden in combinatie met bijpassende achtergrondmuziek en de slimme & korte label-boodschappen is alles wat je nodig hebt!


Helsinki Police Department: Violence stopping outdoor

Huiselijk geweld is een groot probleem in Finland. Om awareness voor dit probleem te creëren, is de Helsinki Police Department deze campagne gestart. Wat begint met een noodoproep, leidt tot advertentiebeelden op plaatsen waar die misschien het meest nodig zijn. Een indrukwekkende manier om de traditionele abri in te zetten!

Unapei: Melanie Can Do It

Melanie heeft één doel: zichtbaar zijn en daarmee haar verhaal over Down vertellen. Hoe? Door het meest bekeken TV-programma te presenteren: de weersverwachting. Ze bewijst dat een groot bereik zonder media inkoop nog steeds mogelijk is… Melanie did it!

Scottish Government: Test-drive

Een testritje maken? In deze auto van Kwasi Automotive is dat allesbehalve relaxt. Via een Virtual Reality testrit laat de Schotse overheid zien dat een ongeluk in een klein en onverwacht hoekje zit. De testers hebben geen idee dat Kwasi Automotive niet bestaat en dat het om een bewustwordingscampagne gaat. Echt een mooie toepassing van VR in een campagne! 

Tot zover onze top 4 campagnes die ons de afgelopen week inspireerden. Wil je weten over hoe wij een inspirerende campagne kunnen opzetten voor jouw merk? Neem dan contact met ons op. We sparren graag samen met je over de mogelijkheden!