De aanvraag is succesvol verstuurd

KPN reviews: recht in het hart van je doelgroep

11 Dec door Brandfighters in Cases
Kpn

Hoe bereik je als merk je meest gewilde en jonge doelgroep? En hoe kun je als merk ervoor zorgen dat je productvideo, tussen alle andere video’s nog opvalt? KPN kampte sinds de overname van jongerenmerk Hi met deze vraag. Het antwoord? Wij regelden het. Drie innovators van de toekomst gingen aan de slag voor KPN.

KPN vindt het belangrijk om haar doelgroep een idee te geven wat ze kunnen verwachten van een smartphone. Hoe kan KPN nieuwe smartphones onder de aandacht brengen bij de doelgroep? Wij draaiden de vraag om. We vroegen juist aan de doelgroep zelf, wat zij nou echt van de smartphones vonden. 

Om de smartphones onder de aandacht van de jonge doelgroep te brengen hebben we drie influencers benaderd. We hebben Joy, Eric en Whitney gevraagd om drie verschillende smartphones te testen en deze vast te leggen in een creatieve, authentieke video. Ze zijn jong, invloedrijk, hoogopgeleid, tech savvy, maar belangrijker nog: ze kunnen een merk maken of breken.

Influential marketing is allang geen onbekend begrip meer in de reclamewereld. De doelgroep vertelt jouw verhaal beter dan jijzelf.  Jongeren zijn nu eenmaal eerder bereid om aanbevelingen van hun omgeving te vertrouwen, dan van een merk of bedrijf zelf. De productreviews zijn beland in de achterban van de influencer. En zo weer verspreid. Rechtstreeks in het hart van de doelgroep. Kan het nog effectiever?
Bekijk hieronder de review van influencer Eric San Giorgi: 

Eric is 26 jaar en een actieve Fighter binnen onze community. Het was aan hem de eer om de LG G4 Stylus te testen. Als creatief is het belangrijk dat je op ieder moment van de dag je newly born ideas uit kan werken. Met deze LG kan dat gemakkelijk, door de handige inbegrepen Stylus.

Benieuwd wat de andere twee influencers voor video hebben gemaakt? Kijk hier de andere reviews van Joy & Whitney!