De aanvraag is succesvol verstuurd

Last Minute Valentijnsservice

14 Feb door Brandfighters in Cases
Last minute valentijnsservice dirk

“Wij vieren Valentijnsdag niet” of “Valentijnsdag is zo overrated” en “Valentijn: wat een commerciële bende”. Een grote groep Nederlanders ziet geen heil in de dag van de liefde, maar daar denken wij bij Brandfighters heel anders over. Liefde is voelen, zien, horen en meemaken. Speciaal voor deze groep Nederlanders ontwikkelden we samen met supermarktketen Dirk van de Broek een Last Minute Valentijnsservice. 

Spread the love 

Winkelend publiek van de Dirk van den Broek op het Marie Heineken plein in Amsterdam kon op een knop drukken waarna ze verrast werden door een medewerker. Ze ontvingen een romantisch pakket om een onvergetelijke Valentijnsavond te beleven.


Love Birds 
Voor één van de koppels die op de Last Minute Valentijnsservice-knop drukte, had Dirk een speciale verrassing: een Last Minute Valentijnsdate! Het koppel werd opgehaald met romantisch vervoer om te genieten van een geheel verzorgd diner met live muziek.

Wil jij ook een opvallende social video? Schakel Brandfighters in voor de leukste ideeën en uitrol! Of wil je meer weten over hoe wij inhakende activiaties en inhakers maken? Lees dan meer over inhakers.