De aanvraag is succesvol verstuurd

MEET: Luuk van Velthoven

13 Sep door Brandfighters in Fighter
Luuk van Velthoven

Meet the creative

Creative Luuk van Velthoven is al vanaf 2012 actief op ons platform. Met succes, want hij heeft al tal van opdrachten gewonnen. Wij dagen Luuk uit voor een creative talk.

Vertel, wat was de leukste challenge waar je aan hebt meegedaan?

Mijn favoriet was de social activatie campagne voor NS tienertoer. De opdracht was ‘Geen reden tot vervelen’ om jongeren aan te sporen tijdens de vakantieperiode. Ik mocht mijn idee presenteren op het NS-hoofdkantoor en won! 

Op welk werk ben je het meest trots?

Op mijn eigen persoonlijke project ‘No stutter can stop me’ http://nostuttercanstopme.com/ . Als stotteraar kan ik mij niet vinden in de huidige campagnes rondom stotteren. Ondanks dat stotteren sommige dingen wat lastiger maakt is het geen excuus om iets niet te doen. De video’s en campagnewebsite zijn gelanceerd op Wereldstotterdag. 

Staan er nog andere leuke projecten op de planning?

In samenwerking met Koekepeer ben ik bezig met een project voor vluchtelingen (still secret!) maar houd ze in de gaten. En verder de Brand Hackathon van Brandfighters een conceptopdracht waar je elke maand los kunt gaan op gave (A-)merken.

Tip voor onze community? 

Blijf vooral dingen maken, de reden waarom ik aan Brandfighters mee doe op het platform is om te blijven ontwikkelen. Mezelf uit te dagen om nieuwe dingen te leren, zoals bijvoorbeeld een leuke social post in Photoshop. Winnen is een bonus voor mij.

Nooit meer kleuren of nooit meer Photoshop?

Nooit meer Photoshop. Op de bank met een boekje en potlood daar beginnen de ideeën. 

Meer weten over Luuk? Check zijn website: http://www.luukvanvelthoven.nl/