De aanvraag is succesvol verstuurd

MEET: Michael Zomer

20 Feb door Brandfighters in Fighter
Michael Zomer
Holy Friday! Michael Zomer, a.k.a. Mikey B, probeert zich zoveel mogelijk te focussen op wat hem voldoening geeft en gelukkig maakt. Vanaf kleins af aan is hij al bezig met sport, film of reizen. Zijn showreel blaast je linea recta uit je bureaustoel. We interviewden Michael die op dat moment in Marokko was. 


Je maakt dus creatieve dingen, waar ben je nou echt goed in?
Ik ben goed in het maken van video’s die je uit je bureau stoel blazen! Video's waarvan je denkt 'Wauw, let’s play it again!' Ik vind het belangrijk dat naast de kracht van mijn video’s deze een bepaald gevoel los weten te maken bij de kijker. Dit gevoel verpak ik dan vervolgens weer in mijn eigen unieke style.

Wat is volgens jou de toekomst van video content? 
Ik denk dat vrijwel niemand straks meer face tot face communiceert en iedereen doormiddel van video zijn boodschap overbrengt tot de wereld. Neem als voorbeeld Vlogers, Instagrammers, e-magazines and what not. Deze generatie is de toekomst! 

Wat doe je als je niet aan het werk bent? 
Vaak ben ik dan ergens in de wereld en lekker aan het surfen/reizen. Zoals nu bijvoorbeeld in Marokko. Echter moet ik bekennen dat werk nooit als werk voelt voor mij, ik heb gewoon het geluk dat ik me geld kan verdienen met met passie:-)

BONUS 
Wat wilde je vroeger worden? 
Mijn droombaan als kind was om dierenarts te worden of activist bij Greenpeace. Maar ook kwam ik vrij snel in aanraking met een camera en heeft dit in de loop van de tijd toch de overhand genomen haha.

Verborgen talent? 
Ik denk dat ik heel erg snel situaties kan inschatten en snel doorheb met wie ik te maken heb. Ik denk dat deze skill zich naarmate veel reizen enorm heeft ontwikkeld en me in enkele situaties ook een hoop ellende heeft bespaard.

Favoriete #internetding van deze week? 
Magic seaweed app voor het checken van de surf condities op verschillende spots.

Favoriete quote? 
Dat verandert echt met de tijd.

3 laatst gegoogelde dingen 
Brussel explosie, Ryan air contact, Goats in tree Morocco. 
geiten
Waar kunnen we je volgen? 
Instagram: @mikey_business
Website: www.michaelzomer.com