De aanvraag is succesvol verstuurd

Opvallen met je campagne doe je zo

4 Mei door Brandfighters in Inspiration
TGIF April

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe TGIF. Vandaag: April’s over! Wat is de maand snel gegaan. Daarom geven we je in deze TGIF een recap van vijf campagnes uit april die ons opvielen.

The National Autistic Society: Make it Stop
Van 27 maart t/m 2 april was het World Autism Awareness Week. The National Autistic Society plaatste deze inhakende video, waarin een meisje met autisme haar ervaringen in haar dagelijkse leven deelt.


Burger King: The connected Whopper
Afgelopen maand maakte Burger King op een creatieve manier gebruik van Google Home. De videoadvertentie van Burger Kind was 15 seconden en dat was niet lang genoeg om uit te leggen wat de Whopper zo bijzonder maakt. Daarom werd Google Home aangesproken om verdere uitleg te geven. De advertentie werd door Google geblokkeerd, maar toch wist Burger King met een tweede versie van de advertentie de Google Home weer te kunnen activeren. 


Mindshare DK & Dove: Image Hack
Mindshare DK & Dove laten in deze video het effect van hun Image Hack zien. In maart gingen ze aan de slag om fotoresultaten op de zoekvraag ‘a beautiful woman’ te veranderen. Zo ‘hacken’ ze de perceptie van een mooie vrouw en vullen ze deze aan met beelden van vrouwen in het dagelijkse leven.


McDonald’s: That place where Coke SO good
Deze campagne van McDonald’s viel ook op. Waarom? Omdat de merknaam McDonald’s er niet in voorkomt. McDonald’s koppelt Coke aan een plaats waar deze het beste smaakt zonder te zeggen waar die precies is.


Netto: Die Oster-Überraschung
Dit was wel de mooiste inhaker op Pasen van dit jaar. Supermarktketen Netto laat de kijker zien waar de paashaas vandaan komt. Hoe is deze traditie ontstaan en waar komen die chocolade eieren vandaan?


April zat vol met bijzondere campagnes die op hun eigen manier opvielen. Heb jij nog een tip of campagne gezien die er absoluut tussen moet? Eind mei geven we je weer een recap!

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing