De aanvraag is succesvol verstuurd

Opvallen met je campagne doe je zo

4 Mei door Brandfighters in Inspiration
TGIF April

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe TGIF. Vandaag: April’s over! Wat is de maand snel gegaan. Daarom geven we je in deze TGIF een recap van vijf campagnes uit april die ons opvielen.

The National Autistic Society: Make it Stop
Van 27 maart t/m 2 april was het World Autism Awareness Week. The National Autistic Society plaatste deze inhakende video, waarin een meisje met autisme haar ervaringen in haar dagelijkse leven deelt.


Burger King: The connected Whopper
Afgelopen maand maakte Burger King op een creatieve manier gebruik van Google Home. De videoadvertentie van Burger Kind was 15 seconden en dat was niet lang genoeg om uit te leggen wat de Whopper zo bijzonder maakt. Daarom werd Google Home aangesproken om verdere uitleg te geven. De advertentie werd door Google geblokkeerd, maar toch wist Burger King met een tweede versie van de advertentie de Google Home weer te kunnen activeren. 


Mindshare DK & Dove: Image Hack
Mindshare DK & Dove laten in deze video het effect van hun Image Hack zien. In maart gingen ze aan de slag om fotoresultaten op de zoekvraag ‘a beautiful woman’ te veranderen. Zo ‘hacken’ ze de perceptie van een mooie vrouw en vullen ze deze aan met beelden van vrouwen in het dagelijkse leven.


McDonald’s: That place where Coke SO good
Deze campagne van McDonald’s viel ook op. Waarom? Omdat de merknaam McDonald’s er niet in voorkomt. McDonald’s koppelt Coke aan een plaats waar deze het beste smaakt zonder te zeggen waar die precies is.


Netto: Die Oster-Überraschung
Dit was wel de mooiste inhaker op Pasen van dit jaar. Supermarktketen Netto laat de kijker zien waar de paashaas vandaan komt. Hoe is deze traditie ontstaan en waar komen die chocolade eieren vandaan?


April zat vol met bijzondere campagnes die op hun eigen manier opvielen. Heb jij nog een tip of campagne gezien die er absoluut tussen moet? Eind mei geven we je weer een recap!

Wat past het beste bij jou?

Over ons visual
Word fighter

Brainstorm met interne experts

We komen graag langs om te sparren over de doelen van jouw merk en de ideeën die je hebt. Een week later komen we terug met meerdere ideeën waar jij uit kan kiezen.

  • Start met een brainstorm
  • Wij bedenken de ideeën die bij je passen
Maak een afspraak!

900+ creatieven pitchen op jouw briefing

Wij dagen de creatieven op het platform uit om creatieve concepten te bedenken die onze interne experts uiteindelijk finetunen.

  • Start met het uitzetten van een briefing
  • Wij versterken de beste ideeën tot ijzersterke concepten
Drop je briefing!