De aanvraag is succesvol verstuurd

Pure Energie: Constant in beweging

4 Jun door Brandfighters in Cases
Constant in beweging

Cynthia Kuipers coördineert alle online marketingactiviteiten van Pure Energie. Samen met haar collega’s probeert ze het groene energiebedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Onze creatieve community voorziet Cynthia wekelijks van nieuwe, frisse, originele ideeën.
Cynthia
Voor welke uitdagingen sta je? 
Stroom is niet tastbaar en voor veel mensen een low-interest product. Daar komt nog bij dat groene stroom voor veel mensen een lastig begrip is: wat is dan groen? En wanneer is groene stroom echt groen? Bij Pure Energie leveren we alleen wat we zelf opwekken met windmolens en zonnepanelen in Nederland. Deze groene energieprojecten zijn tastbaar én onze bewijsvoering. Dit proberen we zoveel mogelijk te laten zien, zowel in online communicatie (beeld + tekst) als door offline evenementen te organiseren bij onze windmolens.

Wat zoek jij in een samenwerking? 
Als groen energiebedrijf hebben wij een missie: Nederland steeds groener maken. Partijen waarmee wij samenwerken moeten ons begrijpen en onze missie ondersteunen. Van het bureau waar we mee samenwerken verwachten we een actieve houding. Flexibiliteit en de mogelijkheid tot snel schakelen zijn een echte must: we zijn constant in beweging. Best logisch voor een energiebedrijf ;)  

Wat voor content zie je graag voorbij komen op ons platform?
Alles valt of staat met het beeld, hoe goed je copy ook is. Ik houd van opvallende posts met een fun-factor, het liefst met een inhoudelijke koppeling met het product of merk.
content
Welk merk zie jij als inspiratiebron? 
CoolBlue heeft de missie ‘alles voor een glimlach’ doorgevoerd in de gehele bedrijfsvoering, service en marketingcommunicatie activiteiten, dat is ontzettend goed gedaan. Dit heeft raakvlakken met onze interne missie. Pure Energie wil het eerste energiebedrijf zijn waar je blij van wordt! Zo hebben we een afdeling Klantgeluk i.p.v. Klantenservice en maken we energie leuk door toffe activiteiten te organiseren.

Waar liggen je (content) uitdagingen voor komend half jaar?
We zoeken naar formats die passen bij onze doelgroep: van vlogs tot face-to-face ontmoetingen op bijzondere plaatsen. Pure Energie werkt al 20 jaar aan duurzaamheid, we willen onze kennis delen en mensen inspireren tot duurzaam gedrag. En dat op een leuke, fun manier.

Zoek je naar creatieve social content? Schakel de community van Brandfighters in en zet een conceptopdracht uit

mailto:platform@brandfighters.nl

. Dan ontvang je binnen no time 5 creatieve concepten/ designs!