De aanvraag is succesvol verstuurd

Smakelijke content voor Boursin!

14 Nov door Brandfighters in
Boursin

Instagram, je kunt er altijd terecht voor je dagelijkse dosis inspiratie, maar met de overdaad aan content die op het platform wordt geplaatst kan het lastig zijn om op te vallen. Hoe zorg jij dat jouw merk eruit springt? 

Wanneer je jouw merk optimaal wil presenteren op Instagram moeten al je posts individueel sterk zijn. Daarnaast moet het geheel kloppen. Mensen kijken namelijk niet alleen naar je individuele posts, maar ook naar je grid; een overzicht van je meest recente posts.

Het gaat dus ook om het geheel van je pagina. Met het gebruik van banners, meerdere foto’s op je pagina die samen een grote afbeelding vormen, kun zorgen dat je pagina op een positieve manier opvalt.

Voor Boursin hebben we afgelopen weken, ongemerkt, gewerkt aan zo'n banner. In een periode van 3 weken verschenen 6 posts die individueel duidelijk zijn, maar bovenal gezamelijk een complete borreltafel vormen. 

Het leuke is dat volgers van Boursin niet door hebben gehad dat er langzaam maar zeker werd toegewerkt aan een groter plaatje & verhaal. 

Tenslotte is er, om de borreltafel tot leven te laten komen, gekozen voor een combinatie van stopmotion en statische beelden. Benieuwd naar het eindresultaat? Ga snel naar de pagina van Boursin. Om je vingers bij af te likken! 

Borreltafel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk op Instagram?  We denken graag met je mee.