De aanvraag is succesvol verstuurd

Social design overview Prinsjesdag 2015

16 Sep door Brandfighters in Cases
amstel

Vandaag is het de derde dinsdag van september, oftewel: Prinsjesdag. Een dag om stil te staan bij de Koning die de troonrede uitspreekt in de Staten-Generaal, het regeringsbeleid voor 2016 en natuurlijk de gebruikelijke rituelen. 
Een dag die niet ongemerkt voorbij mag gaan.. En dat beseffen onze Fighters en klanten maar al te goed! Daarom speciaal hier de mooiste ingezette designs voor Prinsjesdag. Lang leve de Koning!


 1. Pure Energie
Pure E
Prinsjesdag, alles gaat voor de wind!
In dit design van Fighter Niels Versteege wordt de link tussen Pure Energie en Prinsjesdag op een ludieke manier gelegd door wegwaaiende hoedjes! Thanks Niels!

2. Hema
HEMA
De begroting voor Prinsjesdag was uitgelekt, maar dit is al 79 jaar staatsgeheim.
Eric Reneerkens (draadlok) laat op een gevatte manier zien dat ieder jaar weer de begroting uitlekt, maar dat Hema het recept voor hun rookworst goed bewaakt! Volgens ons een topper! Dankje Eric!

3. NS
NS
Prinsjesdag: hoedjes op weg naar Den Haag.
Met dit design legt Fighter Chantal een unieke link tussen de NS en Prinsjesdag. Misschien een duurzaam alternatief voor volgend jaar Máxima..? Dankjewel Chantal!

4. Amstel: Hoeden? Wij letten liever op kragen.
Amstel
Hoeden? Geen sprake van! Echte Amstel fanaten laten hoedjes koud. Zij vatten er liever één (in de kraag)! Thanks Ilse voor dit heerlijke design!


5. Conrad Printjesdag
Conrad
Fighter Lisa Sibbing komt knalgoed binnen met deze woordspeling naar Prinsjesdag! De mooiste printjes maak je met een printer van Conrad, Willem en Máxima worden haarscherp afgedrukt! Printjesdag.. Do we need to say more? Thanks Lisa!

Wil jij ook opvallende content ontvangen voor jouw merk? Schakel de community van Brandfighters in en zet een concept opdracht uit. Dan ontvang je binnen no time 5 creatieve concepten/ designs! Of wil je meer weten over hoe inhakers tot stand komen bij Brandfighters? Lees dan meer over inhakers!