De aanvraag is succesvol verstuurd

Winnaars 123RF Stockphoto challenge

11 Jul door Brandfighters in News
Winnaars 123RF Stockphoto challenge

De wereld staat op zijn kop. De vluchtelingencrisis, oplopende maatschappelijke spanningen, het toenemend racisme en de oorlog in Syrië. Genoeg stof om over na te denken. Stockbureau 123RF gaf onze creatieve community de gelegenheid om op geheel eigen, visuele wijze een onderwerp naar keuze onder de aandacht te brengen. En dat had impact.  


Vrijdagavond 12 augustus werden de winnaars bekend gemaakt in de creatieve studio van 123RF, gesponsord door Warsteiner. Met meer dan 15 ingezonden concepten bezorgde één concept de aanwezigen een waar kippenvel moment. Het creatieve duo Raphael Kamp en Sjoerd Verbrugge lieten meer dan 30 mensen 3 minuten aandachtig en doodstil kijken en luisteren naar een fragment dat past binnen onze huidige tijdsgeest. Door gebruik te maken van een speech van Charlie Chaplin uit de film ‘The Great Dictator’ en dit te combineren met unieke foto’s, illustraties en video van 123RF kwam de boodschap keihard aan.

Op nummer twee eindigde Tycho Litjes, interface & grafisch designer. Met zijn allesomvattende concept Brainteaser bracht hij de vluchtelingenproblematiek in een visual samen. Op de derde plek is designer Tiffany Waleveld geëindigd. Middels een 360 graden visual voor Facebook bracht zij op creatieve wijze de nog altijd aanwezige homohaat  onder de aandacht. 


Alle creatives heel erg bedankt voor de deelname, we hebben meer dan 20 concepten ontvangen. Good job! Hou sowieso ons platform in de gaten voor meer leuke opdrachten, er komen weer leuke dingen aan. 


De zomermaanden staan in het teken van creativiteit bij Studio123RF, houd daarom de Facebook pagina goed in de gaten voor meer creatieve events!