De aanvraag is succesvol verstuurd

Zo haak je in op Koningsdag

27 Apr door Brandfighters in Inspiration
Koningsdag
Oranje boven, oranje boven! Heel social kleurt oranje, want het is vandaag Koningsdag. Een echt moment waarop merken kunnen inhaken. Via onze community hebben we meerdere opdrachten voor Koningsdag-inhakers uitgezet. En daar kwamen een aantal leuke inhakers uit!


Univé

Voor Univé maken we al een tijdje content en inhakers. Ook voor Koningsdag hebben wij een inhaker laten maken door onze community. Het idee achter het design? Tijd voor de kinderen om de 'oude' inboedel voor een prikkie te verpatsen! Maar stel, je van Gogh wordt per ongeluk door je zoontje verkocht voor een euro. Onder welke verzekering valt dat dan? Door de juiste koppeling te maken van de feestdag en de verzekering, past de inhaker perfect bij Univé.

Koningsdag univé


Reaal Dier & Zorg

Ook voor Reaal Dier & Zorg maken we al een tijdje content en inhakers. Deze Koningsdag kwam deze inhaker als winnaar uit de bus. Ook huisdieren mogen namelijk feest vieren, maar zijn de huisdieren er klaar voor? Door de juiste koppeling te maken van de feestdag en een product, past de inhaker perfect bij Reaal Dier & Zorg.

Dier & zorg koningsdag


Route Mobiel
Ook Route Mobiel haakt graag in op Koningdag. Met deze feestelijke post, kan de parade van start. Deze creatieve post past goed bij Route Mobiel, omdat ie anders is dan alle anderen. Er is een goede koppeling gemaakt tussen de feestdag en de auto die bij Route Mobiel centraal staat.

Routemobiel koninsdagDekaMarkt
Voor DekaMarkt maken we ook al een tijdje content en inhakers. Ook voor Koningsdag hebben wij een inhaker laten maken door onze community. Het idee achter het design? De bekende vrijmarkt en DekaMarkt hebben 1 ding gemeen samen. Mensen komen er voor koopjes. Dus voor de échte koopjes begin je op koningsdag bij DekaMarkt.

DekaMarkt Koningsdag

Dirk van den Broek
Voor Dirk van den Broek maken we ook al een tijdje content en inhakers. Voor Koningsdag hebben wij een inhaker laten maken door onze community. Op Koningsdag gaan veel mensen naar de vrijmarkt. Een plek waar mensen koopjes komen jagen. Dat gebeurt dagelijks ook bij Dirk. Daarom staat Dirk met een volle boodschappentas op de vrijmarkt met het bordje ‘Nog veel meer binnen’. Die verwijst naar het filiaal op de achtergrond.

Dirk Koningsdag

Reaal
Ook Reaal haakt graag in op Koningdag. Dit jaar kwam deze inhaker als winnaar uit de bus. Het idee achter het design? Op de markt met koningsdag een echte parel gescoord?! Vergeet dan niet deze goed te verzekeren. Door de juiste koppeling te maken van de feestdag en de verzekering, past de inhaker perfect bij Reaal.

Reaal koningsdag

Ben je opzoek naar inhakers voor de social mediakanalen van je merk en wil je meer weten over hoe inhakers bij Brandfighters tot stand komen? Lees dan meer over inhakers!