De aanvraag is succesvol verstuurd

Zo inspireer je met je campagne

23 Jun door Brandfighters in Inspiration
TGIF foto

Elke vrijdag geven we je een energy-boost. We luiden het weekend in met een leerzame TGIF door trends te bespreken en voorbeelden te geven. In deze TGIF zetten we vier campagnes die ons de afgelopen week opvielen.

Heineken: A’dam fresh Heineken

Lokale brouwerijen zijn populair, maar Heineken wil niet vergeten worden. Daarom introduceren ze A’dam Fresh Heineken, speciaal voor toeristen die Amsterdam bezoeken. Met behulp van vluchtinformatie en Facebook Messenger zorgt Heineken ervoor dat er een flesje klaarstaat, met daarbij een kaart met activiteiten in Amsterdam. Met deze persoonlijke touch zorgt Heineken dat toeristen het meeste uit hun tijd in Amsterdam kunnen halen!


Finish: I love doing dishes

Wie houdt van de afwas doen? Bijna niemand, maar toch doen veel mensen dagelijks de afwas. Finish wil daar verandering in brengen met deze campagne. De overdrijving in de video’s geeft een grappig effect en legt daarmee nog meer nadruk op de uiteindelijke boodschap: laat je vaatwasser de afwas doen.


Billboard: Overdose

Deze video van Billboard over een overdose valt ook op. Waarom? Billboard neemt de boodschap van de video erg letterlijk door alleen muziektermen te gebruiken. De personages in het verhaal spreken namelijk alleen in deze termen. De aangrijpende beelden geven een extra lading aan de video, deze laten namelijk de emotie van de personages zien.  

Worksafe Victoria: It's never ok

Zorgverleners, ze zijn er om mensen te helpen en te verzorgen. Helaas krijgt bijna iedere zorgverlener te maken met verbaal en fysiek geweld. In deze video schetst Worksafe Victoria een duidelijk voorbeeld. De video duurt maar 30 seconden, maar laat een grote indruk achter.


Tot zover onze top 4 campagnes die ons de afgelopen week inspireerden. Heb jij nog een aanvullende campagne of video die tussen dit rijtje moet? Laat van je horen in de comments!

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing