De aanvraag is succesvol verstuurd

360 graden video's in je online marketing

10 Mrt door Brandfighters in Inspiration
TGIF 360 graden V2

Elke vrijdag geven wij je een energy-boost. We luiden het weekend in met een leerzame TGIF door trends te bespreken en voorbeelden te geven. Deze week vertellen we je alle in’s & out’s over hoe je als merk 360 graden video’s kan inzetten.


Buzzfeed

Buzzfeed plaatst al langer 360 graden video’s op hun YouTube kanaal. Met vragen als ‘Can You Catch Who Is Stealing?’ en ‘Can Your Relationship Survive This 360° Video Quiz?’ zorgen ze ervoor dat kijkers met veel aandacht naar de video’s kijken en deze ook afkijken. Zeg nou zelf, jij wil toch ook de dief op heterdaad betrappen?


The New York Times

Met The Daily 360 deelt The New York Times elke dag een 360 graden video. Ze laten journalisten van over de hele wereld video’s met verschillende onderwerpen opnemen en delen. Hierdoor zijn de video’s niet alleen divers, maar sluiten ze ook aan bij verschillende doelgroepen.

The Daily 360

Bekijk de 360 graden video van The Daily 360

Samsung

Samsung laat graag zien wat je allemaal met de Samsung Gear 360 camera kan opnemen. Zo namen ze afgelopen zomer met het vooruitzicht op de Olympisch Spelen een skydiving video in Rio de Janeiro op. Door de video ben je als kijker niet langer een bijstander, maar lijkt het net als of je echt mee springt.


Mercedes

Mercedes geeft met deze 360 graden video een kijkje achter de schermen bij de lancering van hun nieuwe Formule 1 auto. Tijdens deze live 360 graden video beantwoordden ze vragen en laten ze zelfs de camera met de coureur meerijden. Mercedes probeert met deze video engagement van de kijkers te verhogen.


Ben je op zoek naar een goed idee hoe jij 360 graden foto’s kunt inzetten om je doelgroep te bereiken? Neem dan contact met ons op!