De aanvraag is succesvol verstuurd

Zo trek je de aandacht met je reclame

30 Jun door Brandfighters in Inspiration
campagne opvallen

Elke vrijdag geven we je een energy-boost. We luiden het weekend in met een leerzame TGIF door trends te bespreken en voorbeelden te geven. In deze TGIF geven we je een recap van vier campagnes uit juli die ons opvielen. 

Interpolis – Dit kan jou ook gebeuren..
Beep beep, boom! Deze video van Interpolis laat je op indringende manier bewust worden van de gevolgen van mobielgebruik achter het stuur. Het feit dat 89% van de automobilisten niet mobielvrij rijdt wordt in beeld gebracht door middel van een testparcours. Automobilisten leggen dit parcours af met een smartphone in de hand. De video begint speels en luchtig, maar eindigt met de harde klap in het gezicht.

P&G - My Black is Beautiful
My Black is Beautiful gaat over het gesprek dat Amerikaanse ouders voeren met hun kinderen over gelijke rechten en kansen ongeacht achtergrond of ras. In ‘The Talk’ wordt dit weergegeven in korte clipjes om bewustzijn te vergroten en de dialoog met elkaar aan te gaan.

 
Jet Blue – Little Tickets
Het plannen van een vakantie kan voor veel hardwerkende ouders een grote opgave zijn naast al hun dagelijkse verantwoordelijkheden. Wat als de kinderen van de families de kans krijgen om dit op zich te nemen? Jet Blue creëerde voor deze campagne een pop-up reisbureau waar kinderen discussiëren over de welverdiende vakantie voor hun familie deze zomer. ‘A little time together can go a long way.’

Honda - Dream Makers
Een ode aan de film. Honda biedt de kijker in anderhalve minuut een rollercoaster aan animatietechnieken. In deze rit wordt je meegenomen in het creatieve proces en de geweldige ambacht en innovatie achter de Honda wagens. Wieden+Kennedy Londen zijn de makers van deze commercial. De snelheid van het filmpje is een mooie tegenhanger van de boodschap, het maandenlange creatieve proces dat voorafgaat aan het maken.


Juli zat vol met bijzondere campagnes die op hun eigen manier opvielen. Eind augustus geven we je weer een recap!

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing