De aanvraag is succesvol verstuurd

BRAND HACKATHON

Wat zou er gebeuren wanneer 900 creatieven los gaan op jouw merk? In onze Brand Hackathon kom je daar achter. Onze community met creatieven gaat aan de slag met jouw merk en komt binnen 3 weken terug met een bak aan verfrissende ideeën. 

Met de Brand Hackathon daag je de creatieve talenten van Nederland uit om jou te laten zien welke creatieve kansen er voor je liggen. De manier om geïnspireerd te raken en te ondekken welke mogelijkheden er zijn voor je merk.

Waarom een Brand Hackathon?

De meeste marketeers zitten zo diep in hun merk dat ze niet meer alle mogelijkheden zien voor het merk. En dat terwijl er zoveel kansen liggen in de wereld van de online content, campagnes en video. 

Door mee te doen aan een brand hackathon daag je creatieven met allerlei verschillende disciplines en achtergronden uit om jouw blik te openen en te laten zien wat zij met jouw merk zouden doen. Dat werkt erg verfrissend en geeft ontzettend veel positieve energie aan je merk. 

Hoe werkt de Brand Hackathon?

Wanneer we jouw merk kiezen voor de Brand Hackathon maken we een briefing aan op onze website. Deze kan vrij open zijn of gericht op een specifieke creatieve uitdaging. We geven onze creatieven 2 weken de kans om te reageren en voegen alle inzendingen voor je samen. Naast de inspiratie van alle inzendingen, worden de beste 3 concepten jouw eigendom.We hebben een plek per maand voor de Brand Hackathon. 

Meer weten? Mail Emma en ze beantwoordt al je vragen. Bellen kan natuurlijk ook, bel ons kantoor op 020-3080395 en vraag naar Emma!