De aanvraag is succesvol verstuurd

Branding campagne

Onze community zit vol met goede ideeën. Slechts met een druk op de knop zet jij ze aan het werk. 

Stuur ons je briefing, wij gaan aan de slag met de debriefing en selecteren de creatieven die matchen met jouw merk of bedrijf. Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl? Een nieuwe productnaam, of een nieuw logo? Onze community zit vol met designtalent die voor jou aan de slag willen gaan. 

Word fighter

Brandfighters is een prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn flexibel, denken goed mee én ze leveren geweldige designs!

Tamsin, Corporate Partnerships EYE

Creative power

Op ons platform zitten verschillende designspecialisten. We werken met animators, grafisch designers, logo ontwerpers, tagline creators, woordenkunstenaars en productdesigners. 

Met slechts één klik zet jij een opdracht uit op ons platform en onze creatieve community gaat voor jou aan de slag. Binnen een week ontvang je diverse voorstellen. We gingen eerder aan de slag met briefings van o.a. Heineken, Kesbeke, KPMG en La Vache qui rit. 

Ben je specifiek op zoek naar een freelancer designer, animator of copywriter? Neem dan contact met ons op.

EYE x Heineken flesjes

Brandfighters kreeg de vraag een designopdracht voor een Heineken flesje en het EYE Museum op het platform uit te zetten. Voor de creatieve community was dit een mooie uitdaging om hun ware design-skills te showcasen. Binnen twee weken hadden we meer dan 40 designs binnen. 

35
3
Bekijk de case

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing