De aanvraag is succesvol verstuurd

Branding campagne

Onze community zit vol met goede ideeën. Slechts met een druk op de knop zet jij ze aan het werk. 

Stuur ons je briefing, wij gaan aan de slag met de debriefing en selecteren de creatieven die matchen met jouw merk of bedrijf. Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl? Een nieuwe productnaam, of een nieuw logo? Onze community zit vol met designtalent die voor jou aan de slag willen gaan. 

Word fighter

Brandfighters is een prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn flexibel, denken goed mee én ze leveren geweldige designs!

Tamsin, Corporate Partnerships EYE

Creative power

Op ons platform zitten verschillende designspecialisten. We werken met animators, grafisch designers, logo ontwerpers, tagline creators, woordenkunstenaars en productdesigners. 

Met slechts één klik zet jij een opdracht uit op ons platform en onze creatieve community gaat voor jou aan de slag. Binnen een week ontvang je diverse voorstellen. We gingen eerder aan de slag met briefings van o.a. Heineken, Kesbeke, KPMG en La Vache qui rit. 

Ben je specifiek op zoek naar een freelancer designer, animator of copywriter? Neem dan contact met ons op.

EYE x Heineken flesjes

Brandfighters kreeg de vraag een designopdracht voor een Heineken flesje en het EYE Museum op het platform uit te zetten. Voor de creatieve community was dit een mooie uitdaging om hun ware design-skills te showcasen. Binnen twee weken hadden we meer dan 40 designs binnen. 

35
3
Bekijk de case

Wij maken ook

Wat past het beste bij jou?

Over ons visual
Word fighter

Brainstorm met interne experts

We komen graag langs om te sparren over de doelen van jouw merk en de ideeën die je hebt. Een week later komen we terug met meerdere ideeën waar jij uit kan kiezen.

  • Start met een brainstorm
  • Wij bedenken de ideeën die bij je passen
Maak een afspraak!

900+ creatieven pitchen op jouw briefing

Wij dagen de creatieven op het platform uit om creatieve concepten te bedenken.

  • Start met het uitzetten van een briefing
  • Jij kiest de beste inzending.
Drop je briefing!