De aanvraag is succesvol verstuurd

Concepten

Creatieve campagnes in allerlei vormen. We zetten jouw merk op de kaart op een manier die impact heeft. Dit doen we al jaren voor o.a. Boursin, Aegon, Interpolis, Mitsubishi en nog veel meer klanten

Via ons platform zet je eenvoudig een briefing uit. Wij haken de juiste creatieven aan zodat er creative power ontstaat. Jij kiest uiteindelijk het beste concept. 

Strategie

Binnen twee weken ontving ik 5 verschillende concepten voor een productlancering. Heel divers, heel creatief!

Carina, Marketing Manager Identity Games

Concept power

Schakel onze creative community in voor concept power. Dit werkt heel eenvoudig. Het enige wat we van jou nodig hebben is een uitgebreide briefing waar onze creatieven op los kunnen gaan. Je maakt zelf de keuze of elke creatief je briefing kan bekijken of dat je de briefing onder een select aantal creatieven wil uitzetten. 

Nadat de deadline is verlopen gaan onze art director en campagne specialisten aan de slag met de concepten.  We kiezen de allerbeste ideeën eruit en maken er een strategisch onderbouwd verhaal van, passend bij jouw doelstellingen. We zorgen ervoor dat jij altijd verrast wordt door onze concepten. Nog niet overtuigd? Probeer het eens uit. 

Hypotheetje

Afgelopen zomer gingen we samen met Aegon op haar Facebookpagina live met een interactieve videosessie met de bijpassende naam: het Hypotheetje.

87,074
45
Bekijk de case

Wij maken ook

Wat past het beste bij jou?

Over ons visual
Word fighter

Brainstorm met interne experts

We komen graag langs om te sparren over de doelen van jouw merk en de ideeën die je hebt. Een week later komen we terug met meerdere ideeën waar jij uit kan kiezen.

  • Start met een brainstorm
  • Wij bedenken de ideeën die bij je passen
Maak een afspraak!

900+ creatieven pitchen op jouw briefing

Wij dagen de creatieven op het platform uit om creatieve concepten te bedenken die onze interne experts uiteindelijk finetunen.

  • Start met het uitzetten van een briefing
  • Wij versterken de beste ideeën tot ijzersterke concepten
Drop je briefing!