De aanvraag is succesvol verstuurd

Facebook campagne

Facebook is hét social mediakanaal dat niet meer weg te denken is uit de maatschappij. De website is met 1,79 miljard maandelijkse actieve gebruikers en 1,18 miljard dagelijkse gebruikers uitgegroeid tot een van de grootste social mediakanalen van de wereld. De mogelijkheden van Facebook zijn daarmee enorm voor merken. Speel hierop in door een Facebook campagne op te zetten!

Waarom een Facebookcampagne nog steeds interessant is voor je merk

Facebook is een van de ‘oudere’ social mediakanalen van dit moment. Desalniettemin is het kanaal nog steeds extreem populair, en daarom nog steeds een goede plek om je marketinguitingen onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Juist omdat Facebook al een tijdje meegaat kun je tegenwoordig snel & makkelijk adverteren, statistieken bekijken en campagnes lanceren. Een Facebook campagne is eigenlijk zo opgezet, wanneer je hebt vastgelegd wat je campagne doelstellingen zijn. Met een mooie Facebook campagne of activatie kun je in korte tijd veel fans verzamelen, bereik genereren of de interactie onder je achterban verhogen.

Je campagne content is het belangrijkste onderdeel van de campagne. Deze moet je doelgroep namelijk overtuigen of aansturen tot actie.

Esmée, Social Media & Marketing Brandfighters

Kansen & mogelijkheden

Uiteraard moet je campagne content on point zijn. Dit zijn de materialen om de gewenste doelgroep te overtuigen en aan te sturen tot een actie. Van een directe actie zoals het delen van een foto (user generated content) of veel later in de funnel bij het schap in de supermarkt (aankoop)! 
Geef een boost aan je Facebook campagne door deze te adverteren via de promotieopties die Facebook je als bedrijfspagina biedt. Advertising zorgt ervoor dat je content terecht komt bij de juiste doelgroep en geeft je de mogelijkheid een nieuwe doelgroep te bereiken. Via de Facebook-pixel kan je tevens je website bezoekers die binnengekomen zijn via de campagne tracken.

Facebook campagnes bij Brandfighters

Brandfighters weet precies hoe je een passende Facebook campagne voor je merk opzet en lanceert. We denken strategisch met je mee en komen met de ideeën die jouw merk en campagne op Facebook zichtbaar maken. Daarna gaan we voor je aan de slag met het uitvoeren van de Facebook campagne.