De aanvraag is succesvol verstuurd

Instagram campagne

Instagram is een medium dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een populair communicatiekanaal voor merken. En dat is niet gek, de app heeft een groot aantal (jonge) gebruikers en daardoor een groot potentieel bereik voor je merk. Maar als merk begin je niet zomaar met Instagram. Met een gerichte Instagramcampagne kan je ervoor zorgen dat je Instagram content écht gaat scoren.

Waarom kies je als merk voor een Instagramcampagne?

Instagram is een van de meest gebruikte social mediakanalen wereldwijd. Inmiddels zijn er al meer dan 600 miljoen maandelijkse gebruikers en 200 miljoen dagelijkse gebruikers. En dat aantal blijft groeien. Met een Instagramcampagne maak je gebruik van dit enorme, potentiele gebruik!
Voordat je begint je met Instagram is het belangrijk om in kaart te brengen wat je wil bereiken met het kanaal. Waar ga je Instagram voor inzetten? Hoe past Instagram in jouw huidige social mediastrategie? Aan welke merkdoelstellingen kan een Instagramcampagne bijdragen?

-

-

Instagramcampagnes bij Brandfighters

Instagram kan veel opleveren voor je merk, maar je begint natuurlijk niet zomaar. Met de juiste doelen en een gerichte strategie, haal je alle potentie uit je Instagramkanaal. Wat deze doelen en strategie precies zijn, verschilt per merk, er is geen ‘one size fits all’-aanpak voor een Instagramcampagne.
Brandfighters helpt je bij het vinden van de juiste aanpak. Wij zijn namelijk expert in het bedenken van concepten voor en het uitvoeren van een Instagramcampagne. We denken strategisch met je mee en komen met de ideeën die jouw merk en jouw campagne op Instagram zichtbaar maken.  Daarna gaan we voor je aan de slag met het uitvoeren van de Instagramcampagne.

Wij maken ook