De aanvraag is succesvol verstuurd

Merk strategie

Brandfighters vertaalt jouw merkstrategie of campagne doelstelling naar een creatief concept. 


Heb je nog geen merkstrategie? Dan denken we daar ook graag over mee. We nodigen je uit voor een intake gesprek en denken zo samen na over je te behalen doelen. Zowel online als offline. 

Strategie

Tijdens onze intake zorgen we er samen voor dat we alles helder boven water krijgen. Dit is de ideale basis voor een succesvolle samenwerking.

Oskar Bolhuis, Managing Director Brandfighters

Intake gesprek

Een perfecte combinatie van creativiteit, snelheid en kwaliteit. Daar ligt onze kracht. Wil je dat we meekijken op je huidige merkstrategie? Dat kan ook. We geven je de frisse blik en creativiteit je nodig hebt. We nodigen je graag uit bij ons op kantoor, maar we komen ook graag jouw kant op. Dit is het vertrekpunt voor onze samenwerking. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. We gaan graag samen met je aan tafel en we brengen graag een vrijblijvend campagne- of conceptadvies uit. 

Kiss & Ride

Mitsubishi Motors Nederland zocht een spraakmakende en vooral likeable consumentencampagne, om awareness te creëren rondom de lancering van de nieuwe Mitsubishi Space Star.

850
14.000
Bekijk de case

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing