De aanvraag is succesvol verstuurd

Social media campagne

Social media is dé manier waarop je als merk consumenten kan bereiken. Via social media kan je namelijk op een makkelijke en snelle manier je content en je merk onder de aandacht van je doelgroep te krijgen. Maar hoe begin je met social media? Of hoe blaas je nieuw leven in je social mediakanalen? Dat doe je door een social media campagne op te zetten.

Waarom je als merk kiest voor een social media campagne

Een van de grote voordelen van social media is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij een social media campagne is het voornamelijk belangrijk om een duidelijk doel te hebben voor je social mediakanaal. Waarom start jouw merk met een bepaald social mediakanaal? Wat is de meerwaarde voor een nieuw kanaal? En welke content ga je op dit kanaal plaatsen? Er zijn namelijk verschillende kanalen die je merk kan inzetten om je doelgroep te bereiken. Elk kanaal heeft zijn eigen doelgroep, voordelen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de Facebook, Instagram, Twitter, YouTube of LinkedIn. 

Voordat je een social mediakanaal start en/of content gaat plaatsen, is het belangrijk om een strategisch plan op te zetten. Dit plan zorgt ervoor dat je social media zo effectief mogelijk inzet.

Esmée, Social Media & Marketing Brandfighters

Strategisch plan

Per kanaal kan je ook weer verschillende soorten content inzetten. Denk bijvoorbeeld aan social content, social advertenties, live-video’s, productvideo’s etc. Maar voordat je daadwerkelijk een nieuw social mediakanaal start en content gaat plaatsen, is het belangrijk om een strategisch plan op te zetten. Dit plan zorgt ervoor dat je social media echt effectief in kan zetten. Meer weten over hoe je een social mediastrategie op kan laten zetten? Lees dan meer over social mediastrategie.

Social media campagnes bij Brandfighters

Brandfighters weet precies hoe je een social media campagne opzet. We gaan samen aan de slag om erachter te komen hoe we jouw (nieuwe) social mediakanalen onder de aandacht kunnen brengen van je gewenste doelgroep. We kijken naar jouw wensen, doelen en huidige online communicatie en maken daar een voorstel van.

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing