De aanvraag is succesvol verstuurd

Viral marketing campagne

Een Viral marketingcampagne is een manier om jouw merk meer onder aandacht te brengen en meer engagement bij jouw doelgroep te creëren. Met content die scoort kun je tevens voor veel media-aandacht voor jouw merk zorgen.

Waarom je als merk kiest voor viral video’s

Viral marketing is gebaseerd op mond-tot-mondreclame. Bij deze vorm van marketing worden social media zoals Facebook, Twitter of YouTube ingezet om de marketinguiting van je merk zo snel mogelijk te verspreiden. Een groot voordeel van deze vorm van marketing is dat je op een relatief goedkope manier je doelgroep bereikt met je marketinguiting. Tevens gaat dat door het gebruik van internet een stuk sneller.

De jongere doelgroep is meer geneigd om virale content te delen en meer geïnteresseerd in content die gerelateerd is aan virale content.

Esmée, Social Media & Marketing Brandfighters

Bereik & mogelijkheden

Een ander voordeel van een viral marketingcampagne is dat je op deze manier een jongere doelgroep kan bereiken. Deze doelgroep is namelijk meer geneigd om viral content te delen in bestaande sociale groepen op bijvoorbeeld Facebook, WhatsApp of Instagram. Deze groepen zijn vaak al geïnteresseerd in content die gerelateerd is aan jouw viral marketinguiting en daarmee de geschikte plaats om jouw content te delen.

Viral marketingcampagne bij Brandfighters

Toch gaat jouw viral marketingcampagne niet zonder reden viral. Viral gaan hangt namelijk af van een aantal factoren. Brandfighters weet precies welke factoren dit zijn en hoe je hierop inspeelt. We gaan samen aan de slag om erachter te komen welke viral content bij jouw merk past en hoe we deze content ook echt viral kunnen laten gaan.