De aanvraag is succesvol verstuurd

Cases

#Opgelost en Je Moet Kiezen

Sinds 2017 maken we video content voor Oxxio. Met energizing videoformats zorgen we voor content die millennials écht waardevol vinden en versterken we de relatie met deze doelgroep.

4
13.387
Bekijk de case

Hypotheetje

Afgelopen zomer gingen we samen met Aegon op haar Facebookpagina live met een interactieve videosessie met de bijpassende naam: het Hypotheetje.

87,074
45
Bekijk de case

E-bike voor kids

Voor Cortina gingen we aan de slag met een inhakend videoconcept op de ultieme 1 april-grap van Triggerfish!: de introductie van een e-bike voor kids. We maakten een geloofwaardige introductievideo die je tegelijkertijd aan het twijfelen brengt. 

145.700
90.000
Bekijk de case

De Battle

Om telefoongebruik in de auto tegen te gaan, hield Interpolis vorig jaar #DeBattle. Lange Frans en Do gingen met de Automodus App liftend door Nederland. Hoe leg je zoveel mogelijk kilometers af zonder je mobiel te gebruiken?

122.000
1
Bekijk de case

Kiss & Ride

Mitsubishi Motors Nederland zocht een spraakmakende en vooral likeable consumentencampagne, om awareness te creëren rondom de lancering van de nieuwe Mitsubishi Space Star.

850
14.000
Bekijk de case

Cheesy Love Notes

Boursin greep Valentijnsdag aan om eens lekker ‘cheesy’ te zijn. Op ludieke wijze lieten we zien dat er een oplossing is voor die momenten dat je wél samen van Boursin wilt genieten, maar liever geen knoflook eet. 

20.000
3.723.050
Bekijk de case

Meer cases

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing