De aanvraag is succesvol verstuurd

Aegon

Roeien naar rio

Aegon case

Aegon is de hoofdsponsor van de roeisport in Nederland. Daarom wil Aegon tijdens de Olympische Spelen (OS) de Nederlandse roeiers een hart onder de riem steken en ze succes wensen in alles wat ze doen op jacht naar eremetaal. Brandfighters creëerde een reeks winnaars gifjes waar je een glimlach op je gezicht van krijgt! 

9.271 Likes op Facebook
495.618 Weergaven op Facebook
Aegon roeien slider midden
Aegon roeien slider
Aegon roeien uitzwaaien
+2

De contentproductie voor deze klus is via onze agency gegaan. We schakelden een freelance fotograaf in en onze eigen contentspecialisten zijn aan de slag gegaan met het creëren van creatieve, bewegende content. 

De aanpak

In de periode voorafgaand aan de Olympisch Spelen (OS) deelde Aegon verschillende content items die de aandacht richtten op de roeiers en de roeisport in het algemeen. En hen ondersteunen en aanmoedigen!

Eén van de manieren waarop Aegon dat deed, is het delen van gifjes op verschillende online social kanalen waar de roeiers zelf de hoofdrol in spelen. Deze bewegende beelden worden gedeeld rondom de wedstrijden van de roeiers. Met als resultaat? Een reeks van 7 gifjes die massaal gedeeld en geliked werden. Score! 

De bewegende content bracht ons merk extra onder de aandacht. Binnen een mum van tijd zaten we boven de 1000 likes.

Annemieke, Marketing Manager Aegon

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing