De aanvraag is succesvol verstuurd

Boursin

Cheesy love notes

'Voulez vous Boursin avec moi’, ‘You’re bieslooking good!’ en ‘I like you sjalot’. Een kleine greep uit de tientallen Cheesy Love Notes van Boursin die je in de aanloop naar Valentijnsdag online en offline kon tegenkomen.

Boursin grijpt Valentijnsdag aan om eens lekker ‘cheesy’ te zijn. Op een ludieke wijze wil Boursin de consument erop wijzen dat er een oplossing is voor die momenten dat je wél samen van Boursin wilt genieten, maar liever geen knoflook eet. Daarvoor is er namelijk Boursin Sjalot en Bieslook, een variant zonder knoflook. Ideaal voor Valentijnsdag', stellen de kaasmakers.

We gingen aan de slag met:

3.723.050 Facebook profielen bereikt
1.408.392 Mensen bereikt via diverse lifestyle blogs
20.000 Bezoekers op de activatiewebsite
Coming up! Hoe zet je je merk in met Valentijnsdag?
Boursin 3 slider
Boursin 2
+5

Op het Brandfighters platform is een concept pitch uitgezet om ideeën te genereren. In totaal gingen 5 creatieven aan de slag om een ludieke activatie campagne te verzinnen. De grappige en gevatte quotes van creatief Eric waren spot on en werden unaniem tot winnaar bekroond.

De aanpak

Samen met digitale productiepartij Superhero Cheesecake en OMD is de campagne uitgerold tot een online activatie. Via www.cheesylovenotes.nl kon de bezoeker eigen love notes maken en versturen. Met kans op een romantisch diner. Via Facebook, blogs en postkaarten in horecagelegenheden is de campagne gecommuniceerd. Of je nou wel of niet van Valentijnsdag houdt, Boursin brengt je Cheesy Love!

Samen met Brandfighters, Superhero Cheesecake en Boursin hebben we keihard gewerkt om binnen no-time deze hele campagne op te zetten.

Eric, platform creative

Bekijk ook

Wat past het beste bij jou?

Ding
Word fighter

Content marketing

Onze interne experts versterken jouw merk

  • Start met een brainstorm
  • Start met een content scan
  • Start met een workshop
Maak een afspraak! Meer over ons bureau

Creatieve community met 900+ creatieven

De creatieven op ons platform gaan aan de slag met jouw uitdaging.

  • Start met een challenge
  • Stel je eigen content team samen
Drop je briefing! Meer over onze community