De aanvraag is succesvol verstuurd

Cortina

activatie video

Cortina device V3

Altijd maar rennen, vliegen en haasten ‘s ochtends: dan kan anders, dacht fietsenmerk Cortina. Daarom introduceerden ze ‘s werelds eerste e-bike voor kids vanaf 8 jaar.

Zeg maar dag tegen de ochtendstress, en breng je kids zonder moeite ruim op tijd naar school! Wij gingen aan de slag met onderstaande introductievideo voor de social mediakanalen van Cortina.

We leverden:

185.000 mensen bereikt op Facebook
90.000 weergaven
22.600 interacties
+1

Voor deze videoproductie gingen we aan de slag met de creatieven van Uuber, een video productiepartij uit ons netwerk. In een re-edit van de campagnevideo onthulden we op 1 april de grap.

De aanpak

Triggerfish! bedacht de ultieme 1 april-grap samen met Cortina: de introductie van een e-bike voor kids. Aan Brandfighters de taak om een gaaf inhakend videoconcept te creëren, voor een geloofwaardige video die je tegelijkertijd aan het twijfelen brengt. Met als hoofddoelstelling veel aandacht genereren voor Cortina, maar ook proberen het product te verjongen en in de markt te zetten als interessant alternatief voor een tweede auto of het drukke openbaar vervoer.

In de video’s houden we rekening met de korte aandachtspanne van de huidige mediaconsument en zorgen we voor het ‘1 minuut eerder’-moment dat gelijk de aandacht grijpt. Ook de vlotte montage en de relatief korte lengte maakt de video’s supersocial, en de inhoud zorgde voor de gewenste interactie & discussie.

Na één ontmoeting samenwerken alsof je elkaar al jaren kent. Fleur coördineert, enthousiasmeert en regelt werkelijk alles. Van model tot audio recorder en van callsheet tot pakjes Dubbelfrisss voor de kids. Wat wordt ons volgende project?

Anniek, creatief strateeg Triggerfish!

Bekijk ook

Wat past het beste bij jou?

Over ons visual
Word fighter

Video concepten die bij je merk passen

Heb je al een video-idee? Wij koppelen je aan een videopartij die het beste bij je past en ondersteunen tijdens de productie. 

  • Stuur ons je briefing
  • Wij maken de productie die bij je past
Drop je briefing

900+ creatieven pitchen op jouw briefing

Heb je nog geen video-idee? Wij dagen de creatieven op het platform uit om  video-concepten te bedenken die onze experts uiteindelijk finetunen.

  • Start met het uitzetten van je briefing
  • Wij versterken de ideeën en zetten de video productie neer die bij je merk past
Drop je briefing!