De aanvraag is succesvol verstuurd

Dirk

Sinterkassa!

Sinterklaas Dirk

5 december, de avond waarop bijna iedere ouder zijn of haar kind uitgebreid wil verwennen. Dit is alleen niet voor iedereen weggelegd. Daarom kan een beetje hulp, soms erg fijn zijn. Brandfighters ging samen met supermarktketen Dirk op pad.

Wij leverden:

227.000 weergaven op Facebook
2.500 likes op de post
265 keer gedeeld
Dirk slider midden
Dirk sinterklaas header
+2

Michael, freelance Art Director bij Brandfighters bedacht het concept achter de video. Samen met een productiepartij uit ons netwerk creëerden wij de social video. 

De aanpak

Brandfighters bezocht tijdens Sinterklaasavond samen met de Sint de supermarktketen Dirk. Daar hielp Sinterklaas een dag mee in de winkel. Tijdens ons bezoek ontmoette Sinterklaas Amanda, die op dat moment inkopen aan het doen was voor pakjesavond. Omdat hij geraakt was door haar verhaal, verraste hij Amanda en haar zoontje met een bezoekje en een heerlijke pakjesavond.

De social video werd via Facebook gecommuniceerd. Of je nou Sinterklaas viert of niet, iets voor een ander doen, geeft je een goed gevoel. En dat merkten we ook toen we naar de respons op de video keken. De video is namelijk door veel mensen bekeken en gedeeld. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de leuke avond die Amanda en haar zoontje met de hulp van Dirk en Sinterklaas hadden. Die zorgde namelijk voor tranende ogen en een glimlach die Amanda en haar zoontje niet meer zullen vergeten.

Met meer dan 500.000 bereikte personen en 230.000 weergaves was de Sinterklaasvideo één van de grootste social media successen voor Dirk in 2016!

Stefan, Online Marketeer Dirk

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing