De aanvraag is succesvol verstuurd

HEMA

Social content

Hema is een geliefd merk bij velen. Gewone dingen bijzonder maken, dat doet Hema al meer dan 85 jaar. Omdat ze geloven in het plezier van kleine dingen. Dit plezierige gevoel vertaalde Brandfighters door naar het Facebook kanaal van Hema. 

Wij gingen aan de slag met

9.571 likes per post
2.438 shares per post
Hema device midden
Hema inhaker 4
Hema inhaker 1
Hema inhaker 5
+28

Voor HEMA gingen meer dan dertig verschillende creatieven pro-actief aan de slag met het ontwerpen van designs. Elke week stond er nieuwe, creatieve en originele content klaar. 

De aanpak

Door scherp in te haken en onderscheidende posts te maken met typische Hema-humor zorgden we voor veel aandacht en een groot bereik. 

Platform
De briefing van de Hema was voor al onze creatieven zichtbaar. Op deze manier kregen zij elke dag meer dan 10 verschillende designs binnen en kozen alleen de aller scherpste designs uit. In totaal zijn er meer dan 1500 creatieve inzendingen binnengekomen. 

De designs afkomstig van onze creatieve community zorgden ervoor dat er weer gepraat werd over het merk. Gedurfd, net tegen het randje aan, hilarisch, slim, creatief maar vooral opvallend en effectief: ons gemaakte werk voor Hema heeft goed gescoord. En dat bleek uit de resultaten.

Bij Hema haken we graag in op de actualiteit op een zo origineel mogelijke manier, die goed bij het merk past. Met Brandfighters is dat helemaal goed gekomen.

Sara, coördinator Social Media Hema

Bekijk ook

Wat past het beste bij jou?

Ding
Word fighter

Content marketing

Onze interne experts versterken jouw merk

  • Start met een brainstorm
  • Start met een content scan
  • Start met een workshop
Maak een afspraak! Meer over ons bureau

Creatieve community met 900+ creatieven

De creatieven op ons platform gaan aan de slag met jouw uitdaging.

  • Start met een challenge
  • Stel je eigen content team samen
Drop je briefing! Meer over onze community