De aanvraag is succesvol verstuurd

HEMA

Social content

Hema is een geliefd merk bij velen. Gewone dingen bijzonder maken, dat doet Hema al meer dan 85 jaar. Omdat ze geloven in het plezier van kleine dingen. Dit plezierige gevoel vertaalde Brandfighters door naar de social media van Hema, met ijzersterke inhakers voor Facebook.

Wij gingen aan de slag met

9.571 likes per post
2.438 shares per post
Hema device midden
Hema inhaker 6
Hema inhaker 4
Hema inhaker 1
Hema inhaker 5
+28

Voor HEMA gingen meer dan dertig verschillende creatieven pro-actief aan de slag met het ontwerpen van inhakers. Elke week stond er nieuwe, creatieve en originele content klaar voor social media.

De aanpak

Door scherpe en onderscheidende inhakers te maken met typische Hema-humor zorgden we voor veel aandacht en een groot bereik op social media.

Platform
De briefing van de Hema was voor al onze creatieven zichtbaar. Op deze manier kregen zij elke dag meer dan 10 verschillende designs binnen en kozen alleen de aller scherpste inhakers uit die Hema daadwerkelijk plaatste op social media. In totaal zijn er meer dan 1500 creatieve inzendingen binnengekomen. 

De inhakers afkomstig van onze creatieve community zorgden ervoor dat er weer gepraat werd over het merk. Gedurfd, net tegen het randje aan, hilarisch, slim, creatief maar vooral opvallend en effectief: ons gemaakte inhakers voor Hema hebben goed gescoord op social media. En dat bleek uit de resultaten.

Bij Hema haken we graag in op de actualiteit op een zo origineel mogelijke manier, die goed bij het merk past. Met Brandfighters is dat helemaal goed gekomen.

Sara, coördinator Social Media Hema

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing