De aanvraag is succesvol verstuurd

Interpolis

De Battle

Appen en mailen achter het stuur. Het mag niet, maar we doen het wel. Bij 66% van de verkeersongelukken speelt afleiding een rol, smartphonegebruik is hiervan de belangrijkste oorzaak. 

Om het aantal verkeersongelukken te verminderen ontwikkelde Interpolis de AutoModus App. Branfighters ging in samenwerking met o.a. 538Concepts & De Persgroep aan de slag met de uitrol om deze app onder de aandacht te brengen.

Wij leverden:

230 kilometer afgelegd
#DeBattle Trending topic
San Accent 2016
Interpolis de battle slider 2
De battle interpolis
+2

Voor deze klus schakelden we ons creatieve netwerk in om zo tot de perfecte productie te komen. Samen met creatieve videoproducers Bart en Michael creëerden we een storyboard en rolden we de productie vlekkeloos uit. Score!

De aanpak

Het principe is simpel: je zet de app aan, je rijdt weg en je krijgt bij aankomst op je eindbestemming punten. Hoe langer je het scherm niet aanraakt, hoe meer punten je verdient. Om deze app onder de aandacht te brengen schakelde Interpolis rapper Lange Frans en zangeres Do in. 

Binnen no-time was #DeBattle trending topic op Twitter. Samen met het creatieve team van Bart Maalderink volgden we Team Do en Team Frans op de voet en legden we alles vast op film. Hippies, vrachtwagenchauffeurs, vriendinnen, opa’s en jonge stelletjes namen Frans en Do mee op weg naar de eindbestemming: de studio van Radio 538. Vrijwel iedere passagier gaf toe hoe verleidelijk het is om af en toe toch even op je smarthpone te kijken, terwijl je aan het rijden bent. Maar stuk voor stuk waren ze allemaal overtuigd van de voordelen van de AutoModus app. Missie geslaagd. 

En de winnaar van #DeBattle is geworden… Do! Ze won met 230km (5 meer dan Frans) de strijd en mocht direct live optreden bij De Avondploeg van 538. Het leverde een aantal hele mooie momenten op, maar onze favoriet is toch wel Lange Frans die improviseerde op 'Zij gelooft in mij'.

Binnen een dag vlogen we heel Nederland door. Dat was heel wat productiewerk, maar met een top eindresultaat.

Emma, Campaign Producer Brandfighters

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing