De aanvraag is succesvol verstuurd

Interpolis

De Battle

Appen en mailen achter het stuur. Het mag niet, maar we doen het wel. Bij 66% van de verkeersongelukken speelt afleiding een rol, smartphonegebruik is hiervan de belangrijkste oorzaak. 

Om het aantal verkeersongelukken te verminderen ontwikkelde Interpolis de AutoModus App. Brandfighters ging aan de slag met de uitrol om deze app onder de aandacht te brengen. 

We gingen aan de slag met: 

230 kilometer afgelegd
#DeBattle Trending topic
Groot PR bereik
Interpolis de battle slider 2
De battle interpolis
+2

Voor deze klus schakelden we ons creatieve netwerk in om zo tot de perfecte productie te komen. Samen met creatieve videoproducers Bart en Michael creëerden we een storyboard en rolden we de productie vlekkeloos uit. Score!

De aanpak

Het principe is simpel: je zet de app aan, je rijdt weg en je krijgt bij aankomst op je eindbestemming punten. Hoe langer je het scherm niet aanraakt, hoe meer punten je verdient. Om deze app onder de aandacht te brengen schakelde Interpolis rapper Lange Frans en zangeres Do in. 

Binnen no-time was #DeBattle trending topic op Twitter. Samen met het creatieve team van Bart Maalderink volgden we Team Do en Team Frans op de voet en legden we alles vast op film. Hippies, vrachtwagenchauffeurs, vriendinnen, opa’s en jonge stelletjes namen Frans en Do mee op weg naar de eindbestemming: de studio van Radio 538. Vrijwel iedere passagier gaf toe hoe verleidelijk het is om af en toe toch even op je smarthpone te kijken, terwijl je aan het rijden bent. Maar stuk voor stuk waren ze allemaal overtuigd van de voordelen van de AutoModus app. Missie geslaagd. 

En de winnaar van #DeBattle is geworden… Do! Ze won met 230km (5 meer dan Frans) de strijd en mocht direct live optreden bij De Avondploeg van 538. Het leverde een aantal hele mooie momenten op, maar onze favoriet is toch wel Lange Frans die improviseerde op 'Zij gelooft in mij'.

Binnen een dag vlogen we heel Nederland door. Dat was heel wat productiewerk, maar met een top eindresultaat.

Emma, Campaign Producer Brandfighters

Bekijk ook

Wat past het beste bij jou?

Ding
Word fighter

Content marketing

Onze interne experts versterken jouw merk

  • Start met een brainstorm
  • Start met een content scan
  • Start met een workshop
Maak een afspraak! Meer over ons bureau

Creatieve community met 900+ creatieven

De creatieven op ons platform gaan aan de slag met jouw uitdaging.

  • Start met een challenge
  • Stel je eigen content team samen
Drop je briefing! Meer over onze community