De aanvraag is succesvol verstuurd

Kesbeke

Package design

Kesbeke

Zilvertuitjes, augurken, piccalilly en komkommers. Al vanaf 1948 staat het Amsterdamse bedrijf Kesbeke bij vrijwel elke Nederlander op de eettafel. 

Kesbeke blijft innoveren. Nieuwe producten en nieuwe smaken blijven ervoor zorgen dat het merk top of mind blijft bij haar doelgroep. Maar bij vernieuwing hoort ook een nieuw uiterlijk.

Wij gingen aan de slag met:

15 designers
5 geselecteerde inzendingen
1 winnaar
Kesbeke slider midden
Kesbeke design 2
Kesbeke design 4
Kesbeke design 3
+15

15 creatieve designers uit onze community gingen op basis van een uitgebreide briefing aan de slag het met het creëren en ontwerpen van een special Kesbeke verpakking. Uiteindelijk is het design van creatief Booyah uitgekozen en uitgerold. 

De opdracht

Kesbeke is uitgegroeid tot een echt A-merk. Dit jaar brachten ze, geheel in het kader van duurzaamheid, een nieuwe DIY lamp op de markt. Met een Kesbeke pot kan je gemakkelijk een lamp maken. Voor deze unieke lamp bestond nog geen verpakking. Hoogste tijd om onze community aan de slag te laten gaan met deze uitdaging. 

Binnen onze community plaatsen we een creative powerpitch. Binnen no time stonden een handvol talentvolle designers klaar om aan de slag te gaan. De keuze was reuze: we leveren vijf unieke ontwerpen. Booyah kwam als winnaar uit de bus: haar ontwerp was origineel, duurzaam, innovatief, opvallend en uitvoerbaar.
 We overtuigden Kesbeke met onze unieke manier van werken. 

Augurkjes, uitjes en komkommers. Mijn fantasie slog op hol! Mijn winnend ontwerp past goed bij het merk, ik ben er erg trots op!

Booyah, design creative

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing