De aanvraag is succesvol verstuurd

KPN

INFLUENTIAL REVIEWS

KPN device

KPN vindt het belangrijk om haar doelgroep een idee te geven over wat ze kunnen verwachten van een smartphone. Videocontent is bij uitstek de oplossing, maar hoe val je tegenwoordig nog op tussen alle reviews die online te vinden zijn? 

Kortom, hoe kan KPN nieuwe smartphones onder de aandacht brengen bij haar doelgroep? Wij draaiden de vraag om. We vroegen juist aan de doelgroep zelf wat zij nou echt van de smartphones vinden.

Wij gingen aan de slag met:

Influential marketing
7700 views op Facebook
5 reviewers
KPN device midden
+5

Brandfighters heeft creatieven Joy, Talitha en Whitney gevraagd om drie verschillende smartphones te testen en deze vast te leggen in een creatieve, authentieke video. Ze zijn jong, invloedrijk, hoogopgeleid, tech savvy, maar belangrijker nog: ze kunnen een merk maken of breken.

De aanpak

Om de smartphones onder de aandacht van de jonge doelgroep te brengen hebben we drie influencers benaderd.

Influential marketing is allang geen onbekend begrip meer in de reclamewereld. De doelgroep vertelt jouw verhaal beter dan jijzelf. Jongeren zijn nu eenmaal eerder bereid om aanbevelingen van hun omgeving te vertrouwen, dan van een merk of bedrijf zelf. De gemaakte productreviews zijn beland in de achterban van de influencer. En worden zo weer verspreid, rechtstreeks in het hart van de doelgroep. Kan het nog effectiever?Aanbevelingen en klantbeoordelingen zijn een belangrijke ‘trust’-factor online. Met behulp van reviews creëer je een betere vertrouwensband met klanten en prospects.

Dammie, Communitymanager KPN

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing