De aanvraag is succesvol verstuurd

Welkoop

Product video's

Welkoop video

Bij Welkoop hebben ze verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als een van de winkels binnenloopt. Ze hebben er alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Wij gingen aan de slag met:

70 video’s geproduceerd
Best bekeken video had 12.242 views
200 nieuwe YouTube abonnees
Welkoop slider overzicht midden
+1

Videopartij Café Noir is onderdeel van de Brandfighters community. Samen zijn we aan de slag gegaan met creëren van een concept, de productie en de lancering. 

De aanpak

Bij super mooie producten horen mooie productvideo’s. Welkoop lanceerde een nieuwe webshop waar deze producten centraal staan. En, hoe kan je beter een product aanprijzen dan met een video? Brandfighters ging aan de slag met het creëren van een concept voor een reeks van 70, sfeervolle video’s.

In samenwerking met videopartij Café Noir ontwikkelden we een reeks aan uitleg videos. Korte videos waarin de klanten van Welkoop kunnen zien hoe producten werken en wat voor services Welkoop allemaal biedt. We ontwikkelden een vlogachtige videoreeks die persoonlijk en authentiek is. We screende de juiste tuinman, met effect. Een presentator die je eigen buurman zou kunnen zijn. En dat scoort, zo blijkt uit de resultaten.

De samenwerking met Brandfighters was top. Snel geschakeld, goed meegedacht en een strakke voorbereiding. Hierdoor hebben we een goed eindresultaat neer kunnen zetten waar we erg blij mee zijn!

Paula, Marketeer Welkoop

Bekijk ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing