De aanvraag is succesvol verstuurd

Content

Brandfighters is een contentbureau. Het is ons doel om jouw merk online te laten groeien en op te laten vallen.  

Al vijf jaar lang maken wij voor diverse A-merken content. Je kent ons waarschijnlijk wel van onze inhakers. Scherpe one-liners en sterke visuals, wij weten inmiddels erg goed wat wel en niet scoort. Maar social groeit met de dag. En wij ook. 

Op dit moment beheren en creëren we social content voor diverse merken met veel verschillende middelen. Via Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Snapchat en Linkedin bereiken en activeren we jouw doelgroep. De juiste content op het juiste moment: wij zorgen dat je als merk van je laat horen wanneer het nodig is.

Content strategie

Hoe maak je als merk deelbare en bruikbare content? Maar vooral hoe, waarom, wanneer en voor wie en op welke kanalen? Om deze vraagstukken te beantwoorden, bieden wij merken een intensieve content workshop aan waarbij we samen op strategisch niveau kijken naar je online communicatie. In samenspraak ontwikkelen we een creatieve contentstrategie in de vorm van ons bekende Playbook. Wil je weten hoe we dat doen?

Met onze interactieve workshops zorgen voor de beste creatieve output. We laten je merk spreken!

Fleur, Contentspecialist Brandfighters
Ons social playbook

Social content

Je hebt een flinke dosis creativiteit nodig om op te vallen op social. En laten wij daar nou net supergoed en supersnel in zijn. GIF-jes, cinemagraphs en andere visuals. Daag ons uit en wij laten zien wat bij jouw merk past.

We zochten creatieve, bewegende content. Om de aandacht te trekken. Dat is zeker gelukt!

Fleur, Marketing Manager Aegon
Verras je social fans

Social media advertenties

Effect creëren, daar doen we het voor. We denken graag met je mee hoe jij je content effectief kan verspreiden. Wij zorgen ervoor dat jouw merk de juiste doelgroep bereikt. Aan de hand van doelgroep segmentatie en de gewenste doelstelling maken we concrete plannen voor advertentiecampagnes.

De inhakers van Brandfighters scoren altijd super goed op engagement en bereik!

Sarah, marketeer NS
Vergroot je bereik
Strategie
Kennismaken!
Kick-off time! We helpen merken met, of zonder contentstrategie. Maar we willen natuurlijk eerst je merk beter leren kennen. We zullen een telefonische intake met je plannen om duidelijk te krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wat zijn je uitdagingen, waar loop je vast en wat wil je bereiken? Wanneer wij een match zien, gaan we voor jou aan de slag.
Workshop
Creatieve en aantrekkelijke content, dat scoort. Maar waar begin je? Om hier antwoord op te geven organiseren wij contentworkshops. We helpen we je meer lijn te krijgen in je communicatie en online content. We gaan in gesprek over je merkmissie, problemen en behoeften en segmenteren we de doelgroep. Zo gaan we terug naar het DNA van jouw merk en komen we erachter welke content er echt wel én niet bij je past.
Social Playbook
Na de creatieve contentworkshop gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een Social Playbook. We maken een creatieve vertaalslag en gaan rubrieken, thema’s en formats uitwerken, gekoppeld aan heldere KPI’s. Maar we denken ook na over de distributie van de content: hoe bereiken we het juiste doel?
Content creatie
We gaan aan de slag met de content. Jij kiest zelf. Zet je opdrachten uit via ons platform, of schakel je onze in-house designers in? Jij kiest. Vervolgens vullen we een contentkalender voor je in en gaan we aan de slag. Easy as that.
Evaluatie
Maandelijks blikken we samen terug op de ingezette content. Hebben we voldoende likes, clicks en reacties? Kortom: is je merk voldoende opgevallen? En hoeveel ben je gegroeid? We doen er alles aan om het volgende keer nog net ietsjes beter te doen. Brandfighters gaat alleen voor het allerbeste. Jij toch ook?

Zij gingen je voor

Wat past het beste bij jou?

Ding
Word fighter

Content marketing

Onze interne experts versterken jouw merk

  • Start met een brainstorm
  • Start met een content scan
  • Start met een workshop
Maak een afspraak! Meer over ons bureau

Creatieve community met 900+ creatieven

De creatieven op ons platform gaan aan de slag met jouw uitdaging.

  • Start met een challenge
  • Stel je eigen content team samen
Drop je briefing! Meer over onze community