De aanvraag is succesvol verstuurd

Content strategie

Een goede strategie is de basis voor je merk. We werken met verschillende contentstrategen die voor jou aan de slag willen gaan met het ontwikkelen van een doordachte strategie. Dit doen wij aan de hand van een creatieve contentworkshop en een Social Playbook. 

Waarom een contentstrategie onmisbaar is voor je merk

Een voordeel van het gebruik van een contentstrategie is dat deze een richting geeft aan alle content van je merk. Op basis van waar je naar toe wilt creëer je het plan waarmee jij online gaat winnen. In de contentstrategie verwerk je welke soorten content een belangrijke rol in de communicatie van je merk spelen en hoe deze het beste ingezet kunnen worden om je marketingdoelen te behalen.
Met een contentstrategie kun je de content van je merk op een effectieve manier inzetten. Je denkt namelijk goed na over welke content je doelgroep op verschillende momenten wil zien. Hierdoor zorg je ervoor dat je content relevant is en blijft voor je doelgroep. Daarnaast zorgt een contentstrategie voor duidelijkheid. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je weet welke kanalen je merk het beste kan inzetten om bepaalde doelgroepen te bereiken. Een gevolg hiervan is dat je met een contentstrategie een consistente samenhang in content creëert en daarnaast ook meer overzicht hebt bij het verspreiden van de content van je merk.

Door echt te luisteren naar de stem van je merk blijft je content authentiek. En dat scoort.

Fleur, Digital Campaign Producer Brandfighters

Content workshop

Op ons kantoor organiseren we creatieve contentworkshops. Tijdens deze energieke workshops helpen we je meer lijn te krijgen in de communicatie en online content van jouw merk. Samen gaan we in gesprek over je merkmissie, problemen en behoeften, segmenteren we de doelgroep en gaan we echt terug naar het DNA van jouw merk. Zo komen we erachter welke content er echt wel én niet bij je past. Meer weten over deze hoe we deze contentworkshop implementeren in een contentstrategie? Lees dan meer over content workshops.

Content strategieën bij Brandfighters

Brandfighters weet precies hoe je een contentstrategie opzet en implementeert. Met een contentstrategie geven we een boost aan je huidige communicatie. We gaan samen aan de slag om jouw merk online te laten opvallen en laten groeien. Dit doen we o.a. met een creatieve workshop, die wij als basis gebruiken bij het opzetten van je contentstrategie. En het mooie is: bij de strategie leveren wij een aantal voorbeeldposts en campagnes waardoor je niet in de theorie blijft hangen maar direct ziet wat de bedoeling is.

 Meer weten over hoe we dit doen? Mail ons, dat vinden we leuk.

Wij maken ook

Direct contact

Oskar weet alles, maar dan ook alles over video content. Bel of mail Oskar, hij helpt je graag verder!

06 25 01 49 71 oskar@brandfighters.nl

Weet je al wat je wilt?

Onze creatieve community met 900+ creatieven gaan direct aan de slag met jouw uitdaging.

Drop je briefing