De aanvraag is succesvol verstuurd

Inhakers

De ingrediënten voor de perfecte inhakers voor merken? Precies op de juiste manier, op het juiste kanaal en vooral op het juiste moment inhaken op actualiteiten via social media. 

Met een creatieve inhaker kan je inhaken op vrijwel iedere actualiteit. Maar een ijzersterke inhaker bedenk je niet zomaar. Goede voorbereiding is daarom essentieel. Brandfighters is expert in het creëren van sterke inhakers voor social media.

Consumenten staan open voor creatieve inhakers. De kracht van een goede inhaker zit hem vooral in de mogelijkheid dat merken op een spontane manier kunnen meeliften op de bekendheid of het imago van actualiteiten. 

We haken graag in op de actualiteit op een zo origineel mogelijke manier, die goed bij het merk past. Met Brandfighters gaat dat perfect.

Sara Mok, coördinator Social Media Hema.

Waarom je als merk wil inhaken

Het WK voetbal, Koningsdag, dierendag: er zijn tal van mogelijkheden hoe jij als merk met een inhaker kan opvallen via social media. Consumenten zullen het verband met reclame minder snel zien en staan meer open voor dit soort branded content. Met als gevolg dat de boodschap beter wordt verwerkt en uiteindelijk wordt herinnerd.

Inhakers hebben een hoge share-en like factor op social media. Met een creatieve inhaker kun je veel bereik en impact creëren. Wanneer een inhaker goed is, zie je dit terug in het aantal likes en comments dat je op social media krijgt. Sommige fans zullen je inhaker zelfs spontaan gaan delen. Op deze manier bereik je op een goedkope en snelle manier een heel groot publiek.  

Hema inhakers

Hema is een geliefd merk bij velen. Gewone dingen bijzonder maken, dat doen ze al meer dan 85 jaar. 

Omdat ze geloven in het plezier van kleine dingen. Dit plezierige gevoel vertaalde Brandfighters door naar de social media van Hema, met o.a. ijzersterke inhakers voor Facebook.

34
2.438
Bekijk de case

Wij maken ook

Wat past het beste bij jou?

Over ons visual
Ons platform

Content workshop met interne experts

We denken mee tijdens de redactievergadering van je merk en nemen een deel van de creatieve creatie-uitdagingen voor onze rekening.  

  • Start met een social scan en ontdek waar de kansen liggen voor je merk
  • Wij maken een playbook voor je merk
Maak een afspraak!

Content brainstorm met 900+ creatieven

Wij selecteren een groep creatieven uit ons platform die het beste bij jouw merk past. Wij dagen hen uit om na te denken over de creatiefste inhakers die we ter versteviging van je strategie kunnen inzetten.

  • Zet je opdracht uit op ons platform
Drop je briefing!