De aanvraag is succesvol verstuurd

Instagram content

Merken zijn tegenwoordig steeds actiever op social media. Het is belangrijk om bereikbaar te zijn voor klanten via een klantenservice of een webcare-team, maar het is misschien wel belangrijker om te laten zien wie en wat jouw merk online is. De meeste merken maken al gebruik van Facebook, Twitter en/ of Linkedin. Instagram is een mooie toevoeging aan dit rijtje: Insta is hot, en niet alleen onder millennials.

Waarom je als merk gebruikt maakt van Instagram

Instagram is een van de meest gebruikte social mediakanalen wereldwijd. Inmiddels zijn er al meer dan 600 miljoen maandelijkse gebruikers en 200 miljoen dagelijkse gebruikers. En dat aantal blijft groeien. En juist als merk kan je gebruik gaan maken van dit groeiende kanaal.
Instagram is namelijk de plek waar gebruikers hun visuele content delen. En als merk kan je hierop inspelen. Visuele content wordt namelijk maar liefst 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst. Tevens blijven beelden met bijpassende tekst beter hangen, omdat de impact van visuele content een stuk groter is. 

De meest actieve gebruikers op Instagram zijn relatief jong. Dit maakt Instagram een uitstekend middel om de jongere doelgroep te bereiken.

Esmée, Social Media & Marketing

Bereik & mogelijkheden

Een ander voordeel van Instagram is dat het een uitstekend middel is om de jongere doelgroep te bereiken. De gebruiker van Instagram is namelijk relatief jong. Deze jongere gebruikers zijn tevens ook de meest actieve gebruikers. 

Ook kun je Instagram inzetten om je doelgroep met advertenties te bereiken. Instagram heeft namelijk een aantal advertentieopties voor bedrijfsprofielen die erg interessant zijn voor merken. Meer weten over de advertentiemogelijkheden op Instagram? Lees dan meer over Instagram Advertenties.

Instagram content bij Brandfighters

Brandfighters weet precies hoe je een Instagramkanaal opzet en hoe je met je content op Instagram kunt gaan scoren. We gaan samen aan de slag om jouw merk op social media te laten opvallen en laten groeien. Dit doen we o.a. met een creatieve contentworkshop, die wij als basis gebruiken bij het opzetten van je contentstrategie.

Wij maken ook